Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scrisori către societate — performance despre viața în online-ul din România

0

MNAC a adus în România un duo olandez care va prezenta performance-ul „Letters to Society” (Scrisori către societate). Spectacolul a fost realizat după ce artiștii au petrecut câteva săptămâni în social-media românească.

Cei doi artiști care lucrează sub numele de Smit&&Andersson au documentat mediile online în mai multe zone de pe glob și au lucrat cu sociologi și antropologi pentru a înțelege cum impactează viața noile medii digitale.

 

Gândit pentru un public curios, dar și timid, „Scrisori către societate” provoacă permanent la înțelegerea condiției umane și postumane.

„Vrem să invităm la reflecție. În prezent are loc o luptă pentru controlul lumii digitale, o luptă legată de cum va fi organizat mediul online și cine îl va controla. E important să știm despre ce e vorba și eventual să participăm”, spune Hannes Andersson, unul dintre creatorii spectacolului.

Publicul îi va putea vede pe acei doi artiști olandezi și doi actori locali în sala Auditorium din cadrul MNAC. Premiera va avea loc în 3 iunie, ora 20:00.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.