Scoala Vietii

0

Young Professionals Club propune un alt mod de educatie: Scoala Vietii

YPC lanseaza luni 21 Octombrie proiectul de dezvoltare personala Scoala Vietii.

banner scoala vietii 300x300Proiectul este un program complex si aplicat de dezvoltare personala, format din patru module ce se desfasoara pe durata a patru saptamani, avand ca obiectiv principal dobandirea abilitatilor necesare pentru a reusi.

“Ti-ai pus vreodata intrebari precum: ” Ce imi doresc cu adevarat cu viata mea? Cum gestionez evenimentele? Cum construiesc relatii solide? Cum imi ating obiectivele? Scoala Vietii te invata cum sa gandesti, cum sa iei decizii, sa-ti definesti scopuri, sa-ti setezi obiective dar si sa-ti faci planuri si sa le urmezi, aspecte pe care scoala traditionala omite sa ne invete.” Dragos Barbalata, presedinte YPC.

Scoala Vietii iti dezvaluie cheia succesului creandu-ti mediul potrivit in care sa-ti formezi noi obiceiuri ce-ti vor conduce viata in directia corecta!

Vino in Scoala Vietii, sa intalnesti oamenii potriviti si sa iti duci viata la un alt nivel!

Programul incepe pe 21 Octombrie.
Intalnirile se tin Lunea si Miercurea, seara de la orele 19-21.

Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati pagina proiectului: www.businessoflife.pro/project/scoala-vietii

si adresa de email office@youngprofessionals.ro

Scoala vietii

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează