Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scoala Vietii

0

Young Professionals Club propune un alt mod de educatie: Scoala Vietii

YPC lanseaza luni 21 Octombrie proiectul de dezvoltare personala Scoala Vietii.

banner scoala vietii 300x300Proiectul este un program complex si aplicat de dezvoltare personala, format din patru module ce se desfasoara pe durata a patru saptamani, avand ca obiectiv principal dobandirea abilitatilor necesare pentru a reusi.

“Ti-ai pus vreodata intrebari precum: ” Ce imi doresc cu adevarat cu viata mea? Cum gestionez evenimentele? Cum construiesc relatii solide? Cum imi ating obiectivele? Scoala Vietii te invata cum sa gandesti, cum sa iei decizii, sa-ti definesti scopuri, sa-ti setezi obiective dar si sa-ti faci planuri si sa le urmezi, aspecte pe care scoala traditionala omite sa ne invete.” Dragos Barbalata, presedinte YPC.

Scoala Vietii iti dezvaluie cheia succesului creandu-ti mediul potrivit in care sa-ti formezi noi obiceiuri ce-ti vor conduce viata in directia corecta!

Vino in Scoala Vietii, sa intalnesti oamenii potriviti si sa iti duci viata la un alt nivel!

Programul incepe pe 21 Octombrie.
Intalnirile se tin Lunea si Miercurea, seara de la orele 19-21.

Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati pagina proiectului: www.businessoflife.pro/project/scoala-vietii

si adresa de email office@youngprofessionals.ro

Scoala vietii

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.