ȘCOALA MOBILĂ @ 31 mai

0

ȘCOALA MOBILĂ vă așteptă pe 31 Maiîntre orele 11:00 și 13:00  la un eveniment special !

PROVOCARE : ne împărtim în 4 grupe, ne organizăm în ateliere incitante și interesante, ne rotim pentru a le încerca pe toate. Fie ca cel mai bun să plece acasă cu premiul surpriză! La sfarșit ne vom bucura și vom gusta din roadele propriilor creații.

AFIS

1) Atelierul de hârtie manuală promite o metodă ușoară și practică de a ne fabrica propria hârtie din resturi reciclate. Flori de primavară-vară pentru o hârtie cu totul specială. Vă așteptăm cu propriile ciorne gata de refolosit!

2) Atelierul de amenajat tabara vă va pregati pentru o posibilă aventură în natură.Vom învăța să ne instalăm la cort și să ne pregătim rucsacul de călătorie. Fiecare participant este invitat să vină cu pachetul propriu de entuziasm și întrebări referitoare la locuitul în aer liber.

3) Atelierul de prim ajutor : pentru salvator din fiecare dintre voi. Vă oferă șansa de a învăța manevre practice numai bune pentru prietenii aflați în nevoie.

4) Atelierul de bucătărie va fi cu adevarat cireașa de pe tort. Nimeni nu pleacă acasă fără să fi făcut o delicioasă si colorată rețetă ornată. Ingredinete sănătoase, colorate și gustoase într-o formă amuzantă și apetisantă. Distracție garantată atât pentru cei mici cât si pentru părinți!

Intrarea este gratuită!

Ne găsiți la sediul BURSUCEII VESELI : Str.Cezar Bolliac 31, sector 3, București.
Vă rugăm să sunați și să confirmați în prealabil la 0762 436 326 sau la office@bursuceiiveseli.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează