Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ȘCOALA MOBILĂ @ 31 mai

0

ȘCOALA MOBILĂ vă așteptă pe 31 Maiîntre orele 11:00 și 13:00  la un eveniment special !

PROVOCARE : ne împărtim în 4 grupe, ne organizăm în ateliere incitante și interesante, ne rotim pentru a le încerca pe toate. Fie ca cel mai bun să plece acasă cu premiul surpriză! La sfarșit ne vom bucura și vom gusta din roadele propriilor creații.

AFIS

1) Atelierul de hârtie manuală promite o metodă ușoară și practică de a ne fabrica propria hârtie din resturi reciclate. Flori de primavară-vară pentru o hârtie cu totul specială. Vă așteptăm cu propriile ciorne gata de refolosit!

2) Atelierul de amenajat tabara vă va pregati pentru o posibilă aventură în natură.Vom învăța să ne instalăm la cort și să ne pregătim rucsacul de călătorie. Fiecare participant este invitat să vină cu pachetul propriu de entuziasm și întrebări referitoare la locuitul în aer liber.

3) Atelierul de prim ajutor : pentru salvator din fiecare dintre voi. Vă oferă șansa de a învăța manevre practice numai bune pentru prietenii aflați în nevoie.

4) Atelierul de bucătărie va fi cu adevarat cireașa de pe tort. Nimeni nu pleacă acasă fără să fi făcut o delicioasă si colorată rețetă ornată. Ingredinete sănătoase, colorate și gustoase într-o formă amuzantă și apetisantă. Distracție garantată atât pentru cei mici cât si pentru părinți!

Intrarea este gratuită!

Ne găsiți la sediul BURSUCEII VESELI : Str.Cezar Bolliac 31, sector 3, București.
Vă rugăm să sunați și să confirmați în prealabil la 0762 436 326 sau la office@bursuceiiveseli.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.