Școala masterală francofonă își deschide porțile pe 29 iunie 2015

0

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC), în parteneriat cu AUF (Agenția Universitară a Francofoniei) BECO (Biroul Europei Centrale și Orientale) și Institutul de Cercetare în Comunicare ICOM-LYON 2 organizează în perioada 29 iunie – 4 iulie 2015 școala masterală francofonă.

Afis eveniment

Desfășurată în cadrul Universității București și destinată masteranzilor vorbitori de limbă franceză din țări europene și orientale, școala masterală de vară își propune să fie o incursiune în domenii precum : cercetarea francofonă a științelor umane și sociale, metode de cercetare în comunicare, comunicare și spațiu public, presă specializată, modalități de comunicare în organizații, analiză de conținut, comunicarea ca știință, presa francofonă și genurile jurnalistice, noile tehnologii, studii de gen, comunicare interculturală etc.

La eveniment vor fi prezenți speakeri internaționali din cadrul universităților Montpellier, Lyon 2, Dijon și Skoplje. Alături de aceștia se vor afla cadre universitare ale Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, rectorul Universității București, precum și Directorul AUF-BECO și membrii ai Institutului de Sociologie.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează