Școala masterală francofonă își deschide porțile pe 29 iunie 2015

0

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC), în parteneriat cu AUF (Agenția Universitară a Francofoniei) BECO (Biroul Europei Centrale și Orientale) și Institutul de Cercetare în Comunicare ICOM-LYON 2 organizează în perioada 29 iunie – 4 iulie 2015 școala masterală francofonă.

Afis eveniment

Desfășurată în cadrul Universității București și destinată masteranzilor vorbitori de limbă franceză din țări europene și orientale, școala masterală de vară își propune să fie o incursiune în domenii precum : cercetarea francofonă a științelor umane și sociale, metode de cercetare în comunicare, comunicare și spațiu public, presă specializată, modalități de comunicare în organizații, analiză de conținut, comunicarea ca știință, presa francofonă și genurile jurnalistice, noile tehnologii, studii de gen, comunicare interculturală etc.

La eveniment vor fi prezenți speakeri internaționali din cadrul universităților Montpellier, Lyon 2, Dijon și Skoplje. Alături de aceștia se vor afla cadre universitare ale Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, rectorul Universității București, precum și Directorul AUF-BECO și membrii ai Institutului de Sociologie.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează