Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ȘCOALA DE VARĂ: Entomologie – metodă de investigație criminalistică

0

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ îi aşteaptă pe cei care vor să afle tehnicile și metodele criminalisticii moderne, la cel de al șaptelea modul al Şcolii de Vară, intitulat ”Entomologie – Metodă de investigație criminalistică”, care va fi organizat între 25 august – 5 septembrie 2014, de la ora 10.00 la 11.30.

„Entomologie – Metodă de investigație criminalistică” vă pune în rolul detectivului implicat în rezolvarea unor enigme cu ajutorul studierii insectelor identificate la ”locul faptei”. Vârsta participanților trebuie să fie cuprinsă între 9 și 14 ani.

Afis Scoala de Vara Antipa 2014

În ce constă investigaţia criminalistică la faţa locului? Ce înseamnă insecte necrofage şi care este rolul lor în natură? Cum se realizează reconstrucția facială? Toate acestea, dar şi multe altele vor transforma participanţii la ateliere în adevaraţi detectivi. Se vor face experimente în laborator şi în aer liber, se vor descoperi bazele geneticii judiciare şi se va simula investigarea locului faptei într-un caz de deces suspect.

Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil/modul. Reduceri: participarea unui copil la 2 module diferite din programul Şcoala de Vară ”Antipa” costă 350 Ron; 500 Ron costă participarea aceluiaşi copil la 3 module diferite, iar participarea fraţilor la un modul este 350 ron pentru ambii copii şi 700 Ron dacă aceştia aleg să fie prezenţi la 3 module diferite.

Rezervările nominale și informațiile despre modul se pot face la telefon: 021.305.60.31, zilnic, de luni până vineri sau prin e-mail : florentinap@antipa.ro .

Detalii :  pe www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”

Informaţii suplimentare despre programele de educație ale Muzeului: Florentina Purdescu, e-mail: florentinap@antipa.ro, 0729.074.127

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, MediaIQ, Delaco Fan Brânză

Partener ştiinţific: DaVinci Learning

Parteneri media: UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.ro, Avantaje, Revista Baby, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, EduRomania – Portalul educației din România.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.