Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scoala de vara Decoratiuni pe obiecte de lemn @ Fundatia Calea Victoriei

0
In perioada 6-8 august, de luni pana miercuri, va invitam la o noua editie a scolii de vara Decoratiuni pe obiecte de lemn, sustinuta de Cristina Marian
Va asteptam cu drag,
Fundatia Calea Victoriei

 Scoala de vara: Decoratiuni pe obiecte de lemn

Va invitam la un atelier de arte plastice care foloseste drept suport lemnul, probabil materialul cel mai apropiat de sufletul omului. El a creat numeroase mestesuguri, folosite pana in zilele noastre, si a inspirat marii artisti in crearea unor opere desavarsite.

In cadrul acestui atelier  ne propunem sa animam trei obiecte din lemn, folosindu-ne creativitatea si indemanarea in a gasi cat mai multe variante de lucru: pictura cu zone patinate, texturi sau suprafete plate, colaje si aplicatii de diverse materiale, tehnica decoupage etc.

Pe langa descoperirea unor tehnici diverse, aflam notiunile de baza ale limbajului plastic, jonglam cu  elemente geometrice, florale sau figurative ( ingeri, pasari, flori, animale), invatam sa stilizam.

Vor fi obiecte elegante, unice, utile in casa fiecaruia:

Sedinta 1: cutie

Sedinta 2: ceas pt. perete

Sedinta 3: cuier chei

 

Durata unei sedinte va fi de 2 ore si jumatate.

Toate materialele (obiecte, grunduri, adezivi, pensule si culori, accesorii etc) vor fi incluse in taxa de curs

 

Lector: Cristina Marian

Data incepere: 6 August 2012; Ora curs: 18:30

Numar ateliere: 3; Frecventa: zilnic in perioada 6-8 august

Cost: 200 (include materialele de lucru); Cost redus: 150 (include materialele de lucru)

Locul desfasurarii: fundatie

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.