Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scoala de vara de Actorie (4-9 august)

0

Omul societatii de astazi amageste si se amageste prin ipostazele pe care si le asuma zilnic: in familie, la birou, pe strada etc. Dar daca ar incerca sa se redescopere? Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 4-9 august la Scoala de vara de Actorie, sustinuta de Smaranda Caragea.

Actorie

Non-actorul este acea persoana care incearca sa se cunoasca prin intermediul teatrului. Este o persoana curioasa si deschisa oportunitatilor. „Scoala” noastra de vara este menita sa-i faca pe participanti sa uite ca sunt „oameni mari”, sa uite ca au responsabilitati covarsitoare si sa se ocupe de cunoasterea lor dincolo de rolurile sociale pe care sunt obligati sa si le asume zilnic.

Orice om este capabil sa transmita mai mult decat stie si este constient ca poate transmite. Pentru ca in spatele oricarei vorbe se afla gandul, ceea ce trebuie sa invatam cu totii este cum sa il clarificam si cum sa il folosim ca suport pentru mesajul pe care vrem sa il transmitem.

Sase zile in care ne deconectam, ne imaginam si aplicam. Ce vom face pe parcursul celor 6 zile? Vom invata cum sa ne folosim mai bine calitatile si apitudinile pentru a ne simti mai bine in societate, in intimitate, dar si pe scena. Iar workshop-ul nostru intensiv se finalizeaza cu un mic spectacol.

Luni, Sedinta 1: Cunoastere, dezinhibare, relaxare, concentrare, respiratie si elemente de dictie.

Marti, Sedinta 2: Formarea grupului, comunicare si exprimare, concept. Impartirea textelor

Miercuri, Sedinta 3: Exercitii de creativitate, improvizatie, lectura text, analiza text.

Joi, Sedinta 4: Incalzire, repetitie, dezvoltare, ridicare scene.

Vineri, Sedinta 5: Incalzire, repetitie Spectacol.

Sambata, Sedinta 6: SPECTACOL.

Fiecare intalnire dureaza doua ore si jumatate.

Lector: Smaranda Caragea

Data incepere: 4 august 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 6

Frecventa zilnica: luni-sambata, 4 – 9 august

Cost: 300 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 270 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.