Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Școala de Pictură – Pippolino Arte vine la Alandala cu un atelier de pictura pentru cei mici

0

Atelierul va avea loc in fiecare Duminica si copii vor realiza numeroase creatii prin tehnici creative. Toate materialele necesare vor fi incluse iar Roxana ii va ajuta in realizarea lucrarii.

Data 14 februarie – 14 martie
Ora 16:00 – 17:30
Cost: 50 ron (materialele incluse)
Varsta minima : 3 ani 

Atelier de pictura pentru copii
Roxana are o experienta bogata in lucrul cu copiii ca educator si ca trainer la propria sa Școala de Pictură – Pippolino Arte

Despre Roxana puteti citi aici:

„Pe langa peretii pictati sau buticul de lucruri handmade la care mai lucram in timpul liber, am reusit sa pun bazele unui vis mai vechi. Sa am propria scoala de pictura facuta in maniera in care vad eu arta. Si nu ma refer la arta aceea din carti plina de teorii, ma refer la arta pe care o simti atunci cand privesti un rasarit de soare si ramai incantat de culorile date de univers.

Ideea acestei scoli a pornit de la o puternica dorinta launtrica de a ma exprima prin culori, forme, texturi si de la incantarea deosebita pe care o avem atunci cand chiar cream impreuna cu cineva. Pentru ca a impartasi e un lucru minunat, invit pe toata lumea la relaxare, experimentare si buna– dispozitie intr-un cadru prietenos si vesel, atat pe cei care picteaza din când în când și vor sa faca din asta o matca in care sa isi aduca energiile creatoare, dar si pe cei care poate nu au mai pictat din copilarie. 

Toate cursurile au rolul de a trezi trăirile, creativitatea, inspirația, iar eu voi picta alături ei! ”
https://pictezpereti.wordpress.com/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.