Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Școala de limba română ROLANG, destinată exclusiv străinilor, a câștigat premiul „Language school of the year”, oferit de prestigioasa organizație internațională iStudy Global Awards

0

Școala de limba română ROLANG din București a câștigat premiul „Language school of the year” oferit de prestigioasa organizație internațională iStudy Global Awards.

Premiul celebrează excelența în activitatea didactică și pune în valoare acele organizații și instituții care își desfășoară cu succes activitatea în străinătate. Cele mai bune universități și școli din întreaga lume au fost identificate în patru categorii: studii universitare, studii postuniversitare, campus universitar și experiență internațională studențească.

ROLANG School - Certificate - 150dpi

În cadrul procesului Global Awards, peste 100.000 de profesioniști au fost invitați să numească universități, colegii, școli și asociații pe baza rezultatelor din ultimul an. În plus, echipa extinsă de cercetare a ghidului iStudy a prezentat o selecție de instituții care au excelat în domeniul lor. Informațiile au fost transmise fiecărui candidat, iar grupul independent de membri ai juriului a decis echipele și instituțiile care merită să câștige unul dintre aceste premii prestigioase. Câștigătorii premiilor și-au asigurat un loc în ghidul câștigătorilor secțiunii, care va fi distribuit unui număr de peste 500.000 de studenți, profesioniști și companii.

Școala ROLANG, specializată în predarea limbii române străinilor, este singura instituție din România care a câștigat un premiu oferit de iStudy Global Awards.

Școala a fost înființată în 2009 de către Mona Moldoveanu Pologea, doctor în lingvistică, și a devenit întrun timp foarte scurt principalul furnizor al cursurilor de limbă română pentru străini. Școala oferă o varietate largă de programe de limba română (cursuri de clasă, cursuri individuale, școli de vară și cursuri online) și utilizează propriile materiale de curs (manualul „Learn Romanian”, scris de directorul școlii). Școala are aproximativ 800 de studenți străini pe an, oferind cursuri de un înalt nivel academic străinilor cu diferite competențe lingvistice. Începând cu anul 2011, școala ROLANG a devenit membră a Consiliului European al Limbilor.

Ghidul iStudy Global Awards poate fi vizualizat aici:

http://www.igaptravelguide.com/GapGuides/iStudyGlobalAwards1617/html5/index.html

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.