Școala de HR, ediția a-X-a

0

Școala de HR este un proiect național cu tradiție, scopul acestuia fiind de a informa studenții cu privire la procesele de HR si de a facilita interacțiunea dintre mediul business și cel universitar.

Proiectul este organizat de către ASPSE,  asociaţia reprezentativă la nivelul studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universității București, ce are ca scop  promovarea și susţinerea unor iniţiative de tip profesional și social, a proiectelor pe diverse teme (Școala de HR, Zilele PSE, On Therapy, Vivid Mind, Criminalistică și Criminologie, Altelierul european, Investim în TINEri), exchange-uri naționale și internaționale. Asociația este membră în Cognosis –  Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din România şi ANOSR – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

Poster Scoala de HR

În cadrul proiectului Școala de HR, vă invităm să luați parte la Conferința Națională cu tema: „HR-ul generației digitale”, care se va desfășura pe data de 21-22 Februarie 2015 la Crystal Pallace Ballrooms dar și la cele 8 workshop-uri ce vor avea loc între 13 și 29 martie.

De asemenea, anul acesta va avea loc și cea de-a treia parte a proiectului, și anume Business Simulation ( 18-19 aprilie). Participanții se vor bucura de oportunitatea de a experimenta diverse strategii de afacere, într-un mediu coeziv și lipsit de riscuri, fiind îndrumați de către profesioniști, identificând astfel rolul strategic pe care îl are HR-ul în cadrul unei afaceri.

Vă așteptăm să aflați noutățile din domeniu alături de noi. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/scoaladehr, precum și pagina ASPSE: https://www.facebook.com/aspse.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează