Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Școala de HR, ediția a-X-a

0

Școala de HR este un proiect național cu tradiție, scopul acestuia fiind de a informa studenții cu privire la procesele de HR si de a facilita interacțiunea dintre mediul business și cel universitar.

Proiectul este organizat de către ASPSE,  asociaţia reprezentativă la nivelul studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universității București, ce are ca scop  promovarea și susţinerea unor iniţiative de tip profesional și social, a proiectelor pe diverse teme (Școala de HR, Zilele PSE, On Therapy, Vivid Mind, Criminalistică și Criminologie, Altelierul european, Investim în TINEri), exchange-uri naționale și internaționale. Asociația este membră în Cognosis –  Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din România şi ANOSR – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

Poster Scoala de HR

În cadrul proiectului Școala de HR, vă invităm să luați parte la Conferința Națională cu tema: „HR-ul generației digitale”, care se va desfășura pe data de 21-22 Februarie 2015 la Crystal Pallace Ballrooms dar și la cele 8 workshop-uri ce vor avea loc între 13 și 29 martie.

De asemenea, anul acesta va avea loc și cea de-a treia parte a proiectului, și anume Business Simulation ( 18-19 aprilie). Participanții se vor bucura de oportunitatea de a experimenta diverse strategii de afacere, într-un mediu coeziv și lipsit de riscuri, fiind îndrumați de către profesioniști, identificând astfel rolul strategic pe care îl are HR-ul în cadrul unei afaceri.

Vă așteptăm să aflați noutățile din domeniu alături de noi. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/scoaladehr, precum și pagina ASPSE: https://www.facebook.com/aspse.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.