Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Școala de duminică – vara 2019

0

ȘCOALA DE DUMINICĂ
O nouă sesiune de cursuri – vară 2019
Indiferent de vârstă sau pregătire, acum îți poți urma pasiunea
într-un mediu academic, alături pe profesori ai UNATC „I.L.Caragiale”

Pe data de 26 mai 2019, profesorii Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” București, încep o nouă sesiune de cursuri deschise publicului larg. Indiferent de vârstă sau pregătire, programul UNATC Alternativ – Școala de Duminică oferă tuturor șansa de a studia specializări din domeniul teatru și cinematografie într-un format de scurtă durată. Pentru al optulea an consecutiv, UNATC rămâne dedicat pasiunii pentru artă, oferind oricui șansa unei pregătiri intensive, într-un mediu academic de excelență.

UNATC Alternativ este centrat pe cursuri intensive, eficiente din punct de vedere al timpului și cu un conținut bogat de cunoaștere aplicată. Conceptul este dedicat omului modern care dorește să-și dezvolte noi abilități creative, fără a se dedice statutului de student permanent. Am conceput UNATC Alternativ din dorința de a răspunde acestei nevoi printr-un program eficient, dedicat tuturor.

Cursurile sunt organizate în 10 ședințe a câte 2 ore desfășurate în 5 duminici (2 ședințe în fiecare duminică). Excepție fac următoarele cursuri: Dezvoltare personală prin tehnici de teatru și film (5 cursuri a câte 2 ore / 5 duminici);  Fotografie și elemente de limbaj vizual (25 ore / 7 duminici) și Actorie de film Modul II. Programarea ședințelor va fi stabilită de către profesor împreună cu participanții.

Cursuri sesiunea vară 2019:
1. Actorie de film, adulti, modul 1 – Lect. univ. dr. Florin Kevorkian
2. Actorie de film copii, 10 – 14 ani, modul 1  – Lect. univ. dr. Florin Kevorkian
3. Coregrafie – Mișcare, Armonie, Ritm – Lect. univ. dr. Elena Zamfirescu
4. Dezvoltare personală prin tehnici de teatru și film – Prof. univ. dr. Adrian Titieni
5. Educația și expresia vorbirii. Tehnici de comunicare – Conf. univ. dr. Viorica Vatamanu
6. Introducere în regiea de film – Conf. univ. dr. Ovidiu Georgescu
7. Productie de film– Conf. univ. dr.  Doina Maximilian
8. Regie de film și televiziune. Poetici cinematografice – Prof.univ.dr. Laurențiu Damian
9. Scenariul de film, TV, web de la teorie la practica – Lect. univ. dr. Tudor Voican
10.Scenografia și arta costumului – Conf. univ. dr. Adriana Raicu

CURSURILE: 
1) Actorie (îcepând cu vârsta de 17 ani) – Conf. univ. dr. Mircea Gheorghiu şi Lect. univ. dr. Mihai Brătilă
2) Actorie pentru tineri (9 – 16 ani) workshop intensiv – Lect. univ. dr. Dana Rotaru
3) Fotografie; tehnici și elemente ce țin de estetica limbajului vizual – Conf. univ. dr. Dragoș Popescu
SUNT IN DESFASURARE CU MODULUL 2, DECI NU SE FAC INSCRIERI.

La finalul cursurilor, fiecare participant va obţine un atestat de absolvire eliberat de UNATC.

Școala de Duminică este un proiect educativ destinat tuturor categoriilor de vîrstă, indiferent de pregătirea profesională, girat de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică ’’I.L.Caragiale’’. Școala de Duminică îşi propune să implementeze un model educaţional bazat pe câteva noţiuni de bază: accesul la cultură şi la noţiuni fundamentale din domeniile de referinţă teatru şi film, promovarea unor cursuri concepute interactiv, diseminarea informaţiilor de specialitate şi formarea unui mod de a gândi teatral şi cinematografic.

Mai multe detalii despre structura fiecărui curs, taxe de participare, reduceri şi descrierea temelor, puteţi găsi pe site-ul nostru: www.scoaladeduminica.unatc.ro.

Înscrierile se fac până pe data de 26 mai 2019:
On-line: trimiţând pe adresa de mail scoaladeduminica@yahoo.com o copie după cartea de identitate și formularul de înscriere completat (găsit pe site-ul UNATC, secțiunea Școala de Duminică). Vă rugăm să menționați cursul ales. Pentru copiii sub 14 ani, este necesară o copie după certificatul de naştere şi după cartea de identitate al unuia dintre părinți).
sau:
În persoană: la sediul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” (etajul 1), joi și vineri, între orele 14:00 și 17:00. Acte necesare: copie carte de identitate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.