Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Școala Altfel” la Muzeul Național de Istorie a României

0

Cu prilejul desfășurării programului Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!, în săptămâna 6 – 12 aprilie 2015, muzeul va fi deschis spre vizitare în mod excepţional, inclusiv în zilele de 6 și 7 aprilie 2015 (luni și marți).

Muzeul National de Istorie al Romaniei

Ca în fiecare an, pe parcursul acestei săptămâni speciale avem bucuria de a primi numeroşi elevi care vor participa la vizite cu ghidaj de specialitate şi ateliere de educaţie muzeală cu tematică diversă precum: istoria Antichităţii, numismatică, heraldică, restaurare ceramică.

De asemenea, va fi organizat atelierul de creaţie „Sărbători Pascale la muzeu” în data de 8, respectiv 10 aprilie, începând cu ora 11.00, în cadrul căruia participanţii vor realiza figurine şi decoraţiuni cu tematică pascală şi vor decora ouă din polistiren.

Atelierul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani. Înscrierile se fac cu cel puţin două zile înainte de data în care va avea loc atelierul, telefonic, la numărul 021.315.82.07/interior 1008 sau prin e-mail, la adresapr.mnir@gmail.com. Pentru desfăşurarea în condiţii optime a atelierului, numărul de participanţi trebuie să fie cuprins între 10 (minimum) şi 20 (maximum) de persoane. Costul unui bilet de participare este de 15 lei.

 În perioada Sărbătorilor de Paști, muzeul va avea următorul program de vizitare:

– 6 – 10 aprilie 2015 – DESCHIS : 10.00-18.00; Casa de Bilete se închide la 17.15.

– 11 aprilie 2015 – DESCHIS: 10.00-14.00; Casa de Bilete se închide la 13.15.

– 12 – 14 aprilie 2015 – ÎNCHIS;

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.