Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SCIKiDS Festivalul Ştiinței vine pe 24-25 octombrie la Mall Promenada

0

Asociaţia Fascination vă invită la SCIKiDS Festivalul Ştiinței București, un eveniment destinat popularizării științei, educativ, interactiv și distractive, destinat întregii familii.

Pe 24 şi 25 octombrie 2015, intre orele 12.00 – 20.00, copiii, părinţii şi tinerii pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie sunt aşteptaţi la Mall Promenada, nivel 1, pentru evenimentul de popularizare a științei , SCIKiDS Festivalul Ştiintei București. Intrarea este liberă!

scikids

Participanţii sunt invitaţi să experimenteze știința în cele mai amuzante moduri cu putință alături de partenerii noștri dedicați acestor activități cum ar fi Profesorul Trăsnit, Orășelul Cunoașterii, Digital Kids, Game Art, Edulier, Teko Kindergarten, Ortotech, Momki and Friends, Robo Fun, Techies, Mad Hatter.

Cele două zile de festival includ experimente distractive pe înţelesul copiilor cu Fun Science, spectacole, baloane de sapun gigantice cu Claudia Stroe, jocuri cu obiecte ştiinţifice interactive şi competiţii de roboţi. În cadrul festivalului, participanţii sunt invitaţi să contribuie la show-uri experiment precum Bateria de lămâi, heliostat, harpa fără coarde, mana bionica.

Evenimentul este susținut de Da Vinci Learning, televiziunea educaţională pentru întreaga familie.
SCIKiDS Festivalul Ştiintei se află la cea de-a treia ediţie şi reprezintă o iniţiativă a Asociaţiei faSCInation impreună cu Fun Science România, prezentată într-un eveniment UPC România. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.scikids.ro şi pagina de Facebook SCIKiDS Romania.

” Cu Festivalul Științei am reușit să atingem inimile, mințile, sufletele a peste 10.000 de copii în cele 2 ediții anterioare. Mai mult, cu ajutorul lor, bateria de lămâi a intrat in Cartea Recordurilor. Nu e puțin pentru un eveniment de știință, mai ales că știința nu este printre preferatele copiilor, in general. Ce am reușit noi, cu ajutorul zecilor de voluntari ai asociației, a fost să îi facem și pe copii și pe părinții lor să iubească știința. Anul acesta avem multe noutăți, de aceea vă așteptăm alături de noi!”, a decalarat Andreea Stoica , inițiatorul și fondatorul Fascinațion și al SCIKiDS Festivalul Ştiintei

Despre Da Vinci Learning

Canalul TV Da Vinci Learning a fost fondat în anul 2007 la Berlin, Germania. În prezent, televiziunea educațională pentru întreaga familie poate fi recepționată în 105 in Europa, Asia și Africa. Pe lângă programe de animație care prezintă biografiile marilor personalități ale științei sau explică pe înțelesul celor mici cele mai complicate probleme din domenii precum fizica, biologie, chimia sau matematica, Da Vinci Learning îi încântă și uimește pe părinți cu cele mai noi magazine științifice. În România, Da Vinci Learning este disponibil în rețelele UPC, Telekom, AKTA, dar și la numeroși operatori de cablu locali.

Despre Asociatia Fascination

SCIKiDS -The Next Generation: Noi credem că știința are puterea de a schimba vieți și de a influența destine. Misiunea SCIKiDS este aceea de a stimula interesul copiilor pentru știință, prin evenimente și activități definite prin trei calități-cheie: interactiv, educațional și inspirațional. Publicul nostru țintă este intreaga familie.

Despre Promenada Mall

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada își propune să devină un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care să satisfacă aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii.

edulier.corbeanca@gmail.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.