Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SciK!DS Festivalul Ştiintei vine pe 27-28 septembrie la Mall Promenada

0

Pe 27 şi 28 septembrie copiii, părinţii şi tinerii pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie sunt aşteptaţi la Mall Promenada, la nivelul -1, în intervalul orar 12.00 – 20.00 pentru evenimentul de ştiinţă educativă SciK!DS Festivalul Ştiintei.

Cele două zile de festival includ experimente distractive cu Fun Science, pe înţelesul copiilor, spectacole, jocuri cu obiecte ştiinţifice interactive şi competiţii de roboţi. În cadrul festivalului, participanţii sunt invitaţi să contribuie la show-ul experiment ,,Puterea portocalelor” în care 4.000 de portocale vor genera energie electrică. Evenimentul este susținut de Da Vinci Learning, televiziunea educaţională pentru întreaga familie.

SciK!DS Festivalul Ştiintei se află la cea de-a doua ediţie şi reprezintă o iniţiativă a Asociaţiei faSCInation împreună cu Fun Science România, prezentată într-un eveniment UPC România.

Activităţile se vor desfăşura în fiecare zi în intervalul 12.00 – 20.00. Intrarea este liberă.

Puterea poster_A1.

Pentru mai multe detalii, accesati site-urile www.scikids.ro, www.suntpe.ro şi paginile de Facebook SciK!DS Romania si Promenada.

*** Despre Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada își propune să devină un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care să satisfacă aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii.

*** Despre SciK!DS

SciK!DS este o iniţiativă a Asociaţiei faSCInation prin care ştiinţa este adusă mai aproape de publicul larg prin activităţi educative şi în acelaşi timp distractive. Activităţile SciK!DS expun ştiinţa şî tehnologia într-un mod interactiv şi pe înţelesul copiilor. Acestea includ  festivalul anual SciK!DS Festivalul Stiintei, un spaţiu de petreceri cu tematici ştiinţifice pentru copii numit SciK!DS Garage şi un laborator de experimente distractive la SciK!DS Lab.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.