Schimbare de traseu la Maratonul International Bucuresti!

0

ANUNȚ IMPORTANT

Te anuntam ca traseul Maratonului International Bucuresti a fost modificat. In perioada 7-11 octombrie are loc în București, la Palatul Parlamentului, Adunarea Parlamentară a Statelor Membre NATO .

Intrucat traseele oficiale ale acestui eveniment coincid cu cele ale Maratonului Internațional București, din motive de securitate suntem obligați să schimbăm traseul MIB.

Datele și orele de desfășurare rămân aceleași.

Crosul Copiilor se va desfășura la data stabilită, pe 8 octombrie, cu traseul începând din Piața Alba Iulia spre Piața Unirii și înapoi. Traseul actual va incepe din Piata Alba Iulia si vom anunta pe site restul informatiilor in legatura cu acesta.

—————————————————————————————————————————————-

IMPORTANT ANNOUNCEMENT

Track change for the Bucharest International Marathon!

Parlamentary Assembly of NATO states delegations will be held in Bucharest, 7th to 11th of October, at Parliament Palace and surroundings. For security reasons, we have to have a new track of Bucharest International Marathon. The new track will be announced shortly, as soon as new approvals are received.

Dates and hours of the competition remain unchanged.

We apologize for this last minute change and we thank you for your understanding.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează