Schimbă-ţi cariera (fără griji)

0

cover photos-19

Ce?

Te bate gândul să încerci un job nou, alte studii sau traiul în străinătate? Cauti să te regăseşti, să-ţi dai seama unde ai ajuns pe plan profesional şi ce vrei să faci în continuare? Crezi că ceea ce ai făcut până acum la job/la şcoală nu te (mai) reprezintă? Vrei să spui stop joc, dar nu ştii cum? Te gândeşti ce opţiuni ai dacă îţi iei jucăriile şi pleci în altă parte? Dacă da, te invit să explorăm ce ai de făcut atunci când decizi să schimbi macazul – căci opţiuni există întotdeauna!

Vorbim despre toate acestea pe parcursul a două întâlniri tematice:

1. Schimbă-ți cariera (fără chinuri) (pe 9 noiembrie)

2. Cum ajungi în străinatate (pe 23 noiembrie)

Atelierul se bazează pe experienţa a peste 100 de tineri români stabiliţi în ţară sau în străinătate care vin din cele mai diverse domenii: antreprenori, artişti, ingineri, PR-isiti, IT-isti, contabili, avocati, medici, profesori, agronomi, etc. Cu toţii s-au lovit măcar o dată de teama de eșec, de insuccese, de „încurajările” celor din jur obișnuiți să vadă jumătatea goală a paharului și mai cu seamă de „convingerea” că după o anumită vârstă, nu mai poți schimba macazul. Nimic mai fals! Ce-i face pe ei diferiți de alții e curajul si voința de a face schimbări. Iar ăsta e un obicei care se invață!

Si pentru că suntem sătui de reţete din cărţi, la fiecare întâlnire vom discuta concret despre “cum facem să..?” Pornim de la modelul unor oameni de vârsta şi din secolul nostru, aflăm care sunt paşii prin care au trecut mai toţi atunci când au decis să facă aceste schimbări, care sunt dificultăţile pe care le-au depăşit, ce i-a surprins plăcut şi ce au câştigat la final. Discutăm apoi despre ce poţi face tu că să ajungi acolo unde îţi dă putere să fii.

Cu cine?
Diana Ursachi.

De peste 10 ani ofer consiliere companiilor şi oamenilor care simt nevoia de schimbare. Sunt pasionată de ceea ce fac şi de lucrul cu oamenii. Am avut şansa să locuiesc pe două continente, să leg prietenii cu oameni din Asia, Europa, Africa şi cele două Americi şi să lucrez cu peste 40 de naţionalităţi. Am învăţat că fiecare dintre noi este unic şi excepţional într-un anumit domeniu, indiferent că e vorba de profesie, de un hobby, de felul său de-a fi ori de modul în care îşi practică vocaţia de părinte sau partener. Cred aşadar în dreptul fiecăruia de a-şi descoperi “chemarea” şi în liberul arbitru de a o urma… sau nu. Poţi afla mai multe despre mine aici.

Dacă vrei un preview al temelor de la atelier, te invit să răsfoieşti cartea pe care am lansat-o recent „Şi acolo ce-o să faci? Ghidul tău de burse, studii şi job-uri în străinătate”.

Când?
duminică@incubator107 , 9 noiembrie 2014 de la 16:00 la 18:00

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1404, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/746304222072515/

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.