Schimb de Cărți București te invită la ediția lunii Noiembrie duminică, 27 noiembrie,

0

Schimb de Cărți Noiembrie

Schimb de Cărți București te invită la ediția lunii Noiembrie duminică, 27 noiembrie, de la ora 15.00 la ora 17.00, la ceainăria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25). Te așteptăm cu chef de vorbă și voie bună chiar dacă vii cu cărți pentru schimb sau fără ori dacă te implici în discuții sau nu.

Pentru că 1 Decembrie este așa de aproape vom dedica ceva mai multă atenție de această dată literaturii autohtone. Nu este obligatoriu, dar ne-ar plăcea să ne împărtășești din descoperirile tale în literatura română sau poate, cine știe, pleci de la Schimb cu ceva idei de lectură noi.

Mai multe detalii puteți găsi pe evenimentul nostru de pe Facebook. #SDCBucuresti

sdc-noiembrie-2016

Intrarea este liberă. Schimbul nu este definitv (poți retrage cărțile când dorești) și nici obligatoriu (dacă vrei doar să ne cunoști, poți participa fără să aduci căți 😉 ).

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.