Sărbătorim Ziua Mondială a Ascultării Empatice

0

Cu ocazia Zilei Mondiale a Ascultării Empatice vă invităm să participați sâmbătă, 21 octombrie 2017, la un eveniment organizat de Asociația Română de Psihoterapie Centrată pe Persoană. Programul include două întâlniri organizate astfel:

  • Intervalul orar 14:00 – 16:30, la Biblioteca Metropolitană București (Str. Tache Ionescu nr. 4)
  • Intervalul orar 18:30 – 21:30, la Seneca Anticafe (Str. Arh. Ion Mincu nr. 1)

Acest eveniment este o inițiativă a World Day of Listening și se află la a doua desfășurare în România și în lume. Întâlnirile se adresează tuturor celor interesați să fie ascultați și care își doresc să afle despre cum se ascultă autentic și empatic. Intrarea este liberă și nu necesită o programare în prealabil.

Vă așteptăm să ne povestiți câte ceva din ce vă preocupă, din ce vă apasă, din ce vă pasionează, să ne vorbiți despre lucruri trăite sau lipsite, despre cum vă e lumea și viața în care trăiți, despre voi înșivă sau despre ce apare la momentul respectiv și timp de 20 de minute veți fi ascultați empatic de către cineva dintre noi.

Suntem psihoterapeuți și ascultarea empatică este parte din activitatea noastră, dar ea poate fi învățată și exersată de oricine. Veți primi la final un pliant cu câțiva pași pe care îi puteți folosi atunci când doriți să ascultați empatic la rândul vostru. Scopul nostru, și al acestei mișcări, este de a oferi experiența ascultării empatice tuturor. Ne dorim să afle cât mai multă lume ce se întâmplă și cum se simte atunci când o persoană o ascultă deschis, autentic și fără prejudecăți pe o alta. Momentul este unic atât pentru ascultător, cât și pentru cel ascultat.

Link-uri utile:

Program eveniment: https://www.facebook.com/events/1945507905721018/?ref=br_rs

Despre Asociația Română de Psihoterapie Centrată pe Persoană: goo.gl/kSWmrQ și http://www.psihoterapierogersiana.com/

Despre World Day of Listening: https://www.worlddayoflistening.org/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.