Sărbătorim împreună 13 ani de cursuri la Fundația Calea Victoriei!

0

Fundația Calea Victoriei sărbătorește 13 ani de existență împreună cu voi! În 13 ani de zile, echipa Fundației a ajuns să însemne mai mult decât lectori și angajați, din echipa Fundației faceți parte și voi, cursanții pasionați de arte și subiecte inteligente.

Alături de voi am crescut, am gândit programul de cursuri an după an și am „inventat” ateliere pe noi teme, în funcție de interesele și dorințele voastre.

Vrem să continuam în aceeași formulă: împreună!

Sărbătorim 13 ani de FCV cu o provocare: între 1 și 15 noiembrie spune-ne într-un scurt video postat pe contul tău de Facebook care este cursul tău preferat la Fundația Calea Victoriei și de ce. Credem în comunitatea FCV, în feedback-ul primit de la voi și mai ales în recomandările pe care numai voi le puteți da.

Și pentru că nu există sărbătoare fără dar, fiecare cursant FCV care ni se alătură printr-un astfel de video primește un cod de reducere de 25% la toate cursurile noastre timp de 13 luni.

Iată câteva lucruri simple pe care să le urmărești în video-ul făcut de tine:

  • Alege un curs care ți-a plăcut la Fundație. Poate fi cursul pe care tocmai l-ai terminat sau un curs mai vechi, tu știi ce ți-a rămas la inimă.
  • Spune-ne numele cursului, de ce l-ai ales, ce a făcut ca acest curs să-ți placă și de ce l-ai recomanda mai departe.
  • Înregistrarea poate dura între 1 și 2 minute, nu e nevoie de prea mult timp pentru ca vibe-ul cel bun să se transmită.
  • După ce urci acest video pe Facebook (public), dă-ne un link pe contact@victoriei.ro, ca noi să-ți trimitem codul de reducere.
  • Folosește în postarea ta #cursulpreferatFCV, #13anideFCV, #iubescFCV

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.