Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sărbătorește Ziua Fericirii alături de Călătorii Personale care te Inspiră!

0

Duminică, pe 20 martie, când ONU a inaugurat Ziua Internațională a Fericirii, Institutul pentru Fericire organizează un eveniment – călătorie pentru oameni faini ca tine, tineri și dornici de fapte bune și schimbare socială.

Va fi un eveniment – călătorie pentru că se va mula pe teoria renumitului mitolog Joseph Campbell, Călătoria Eroului. Ea are 3 etape: chemarea la aventură, inițierea și întoarcerea.

3803_1065456326851246_1386639266365132770_n

Aceste stagii vor fi parcurse alături de poveștile călătoriilor personale ale invitaților: Mirela Rețegan – autor și fondator Zurli, Vintilă Mihăilescu – autor, publicist, psihosociolog și antropolog, Vișinel Bălan – actor și activist pentru drepturile copiilor instituționalizați din România și a gazdei Mălina Chirea – cofondator al Institutului pentru Fericire.

Prietenii de la Editura Trei au pregătit și niște surprize pentru public: cele mai inspirate întrebări sau comentarii vor fi premiate cu cinci exemplare din titlul ”Despre Arta Fericirii”, una dintre cele mai frumoase și utile cărți care captează esența celei mai importante emoții umane – fericirea. În plus, te așteaptă recomandări cu cele mai relevante cărți de psihologie care tratează tema fericirii, toate cu o reducere de 40%.

Temele generice propuse sunt:

• Chemarea la aventură și refuzul de a renunța la călătorie, în ciuda provocărilor – temă susținută de Vișinel Bălan;
• Provocările de pe parcurs – temă susținută de Mirela Rețegan;
• Mentorul: găsirea lui și modul în care ne-a schimbat – temă susținută de Vintilă Mihăilescu;
• Întoarcerea la noul eu – temă susținută de Mălina Chirea.

Sărbătoreșteși tu Ziua Fericirii duminică, 20 martie, de la ora 12.00 la ora 17.00, la Journey Pub (Bucuresti, strada George Enescu, nr. 25), deci, în cea mai călduroasă atmosferă care se potrivește de minune cu tema evenimentului.

Întrucât participarea va fi în limita a 100 de locuri, te rugăm să rezervi loc pentru tine și prietenii tăi, vizitând pagina dedicată evenimentului: http://www.ipf.ro/evenimente/ziua-fericirii-2016.

Participarea se face pe baza unei donații sugerate de 40 de lei sub forma unei invitații de a susține programele și proiectele Institutului pentru Fericire.

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.