Sarbatoarea Subcarpati. 30 nov → 1 dec. Arenele Romane. Bucuresti

0

30 nov → 1 dec: Sărbătoarea Subcarpați. Arenele Romane. București

La 5 ani de la înființarea trupei, când a avut loc și primul concert al acesteia, Subcarpați te invită la o nouă sărbătoare, în seara de 30 noiembrie —> 1 decembrie, la Arenele Romane, începând cu ora 21.

Subcarpati Bucuresti

“Ne era dor de un concert doar noi între noi. Culese din cartier și Bucuresti aka Romania. Chiar dacă am anunțat pe afiș că vor urca pe scenă doar Fantome și Argatu’, de fapt, o să avem momente cu toți oamenii din Baba Novac”, spune Bean, liderul trupei.

Biletele costă 25 lei la presale și 35 lei la intrarea în Arene.
Online, se pot achiziționa de pe iabilet.ro/bilete-sarbatoarea-subcarpati-23673

Iar în format fizic din reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, de la agenţiile Perfect Tour din toată ţara, dar si de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay.

Event FB —> www.facebook.com/events/693713834099493
www.facebook.com/subcarpati
www.subcarpati.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează