Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sarbatoarea bucuriei se apropie!

0

Sarbatoarea bucuriei se apropie!

Silva Group Romania si Magazinul de Brazi  anunta ca sarbatoarea bucuriei se apropie!

Silva Group Romania si Magazinul de Brazi  anunta ca sarbatoarea bucuriei se apropie! La depozitul nostru situat in Bvd-ul Voluntari (fosta Sos Afumati) nr.78 au sosit brazii. Ca de fiecare data, oferta de anul acesta include soiuri pentru toate gusturile si buzunarele, iar vizitatorii pot admira, alege si cumpara pomii expusi. Calitatea brazilor este premium si ca in fiecare an pastram Locul I in privinta calitatii produselor si serviciilor.

Peste 45.000 brazi de Craciun , cu preturi incepand de la 69.99 lei, va vor astepta si langa casa in expozitiile amenajate, incepand cu 5 decembrie:

1.BaneasaCity– Parcare Carrefour

2. Obor – Piata Obor – Sos Pantelimon

3. Unirii – Intersectie Bdul Unirii cu Nerva Traian –Piata volanta Agrostar

4. AFI Cotroceni – Parcare Exterioara Bvd-ul Timisoara (Real)

5.Basarabia Patinoarul “Mihai Flamoropol”-Bvd Basarabia intersectie cu Str Campia Libertatii

6. Floreasca – Calea Floreasca nr 159

7. Vitantis – Parcare Carrefour – Sos Vitan Barzesti Nr.7 A

Punctele de lucru vor fi semnalizate prin sigla Silva Group Romania.

Din acest an, pentru confortul clientilor, se poate plati si cu cardul direct la depozitul nostru, dar si la punctele deschise- comision 0%.

MagazinuldDeBrazi.ro si Silva Group Romania le multumesc tuturor pentru sustinerea proiectului Green Friday!

Anul acesta Sfantul Nicolae imparte bucurie doua zile la rand.

In prima zi cadouri pentru cei mici, a doua zi un cadou pentru tine. S-au aflat reducerile!!! Intre 5 si 50% pentru cele mai populare categorii de brazi naturali. Livrarea va fi gratuita si brazii  vor  ajunge in casa fiecaruia atunci cand isi doreste.

Proiectul nostru a fost primit cu bratele deschise si vom continua campania pentru ca toti sa aveti o zi speciala in care puteti alege orice produs dorit, la preturi deosebite .

Spune DA! Voteaza preturi mici.

http://www.petitieonline.com/green_friday_in_romania

www.magazinuldebrazi.ro

www.silvagroup.ro

www.magazinuldeplante.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.