Sarbatoarea bucuriei se apropie!

0

Sarbatoarea bucuriei se apropie!

Silva Group Romania si Magazinul de Brazi  anunta ca sarbatoarea bucuriei se apropie!

Silva Group Romania si Magazinul de Brazi  anunta ca sarbatoarea bucuriei se apropie! La depozitul nostru situat in Bvd-ul Voluntari (fosta Sos Afumati) nr.78 au sosit brazii. Ca de fiecare data, oferta de anul acesta include soiuri pentru toate gusturile si buzunarele, iar vizitatorii pot admira, alege si cumpara pomii expusi. Calitatea brazilor este premium si ca in fiecare an pastram Locul I in privinta calitatii produselor si serviciilor.

Peste 45.000 brazi de Craciun , cu preturi incepand de la 69.99 lei, va vor astepta si langa casa in expozitiile amenajate, incepand cu 5 decembrie:

1.BaneasaCity– Parcare Carrefour

2. Obor – Piata Obor – Sos Pantelimon

3. Unirii – Intersectie Bdul Unirii cu Nerva Traian –Piata volanta Agrostar

4. AFI Cotroceni – Parcare Exterioara Bvd-ul Timisoara (Real)

5.Basarabia Patinoarul “Mihai Flamoropol”-Bvd Basarabia intersectie cu Str Campia Libertatii

6. Floreasca – Calea Floreasca nr 159

7. Vitantis – Parcare Carrefour – Sos Vitan Barzesti Nr.7 A

Punctele de lucru vor fi semnalizate prin sigla Silva Group Romania.

Din acest an, pentru confortul clientilor, se poate plati si cu cardul direct la depozitul nostru, dar si la punctele deschise- comision 0%.

MagazinuldDeBrazi.ro si Silva Group Romania le multumesc tuturor pentru sustinerea proiectului Green Friday!

Anul acesta Sfantul Nicolae imparte bucurie doua zile la rand.

In prima zi cadouri pentru cei mici, a doua zi un cadou pentru tine. S-au aflat reducerile!!! Intre 5 si 50% pentru cele mai populare categorii de brazi naturali. Livrarea va fi gratuita si brazii  vor  ajunge in casa fiecaruia atunci cand isi doreste.

Proiectul nostru a fost primit cu bratele deschise si vom continua campania pentru ca toti sa aveti o zi speciala in care puteti alege orice produs dorit, la preturi deosebite .

Spune DA! Voteaza preturi mici.

http://www.petitieonline.com/green_friday_in_romania

www.magazinuldebrazi.ro

www.silvagroup.ro

www.magazinuldeplante.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează