Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Saptamana Vegetarienilor din Romania 6-12 iunie 2016

0

VEG FEST – Săptămâna Vegetarienilor din România marcheză în perioada 6-12 iunie cea de-a doua ediție. Organizată de Asociația Vegetarienilor din România în parteneriat cu Do Good Academy, VEG FEST 2016 se remarcă prin numărul mare de acțiuni organizate în București și în țară, acțiuni care susțin stilul de viață sănătos și alimentația corectă. Celebra MIMI KIRK va fi prezentă în România și va susține în cadrul VEG FEST 2016 conferința „How to Live Raw in Romania”.

VegFest 2016

Toate persoanele care doresc să își îmbunătățească stilul de viață și să devină mai sănătoși, vor avea la dispoziție o săptămână plină de evenimente interesante: de la ateliere de gătit, prezentări de produse, conferințe, workshop-uri, expoziții și multe altele, toate sub un singur nume – VEG FEST 2016.

Scopul VEG FEST este promovarea unui stil de viață cât mai sănătos, pozitiv și prietenos cu mediul înconjurător.
În marile orașe din țară, numeroși specialiști din domeniile: nutriție, sănătate, ecologie, sport sau frumusețe vor susține în fiecare zi activități extrem de utile oricărei persoane interesate să trăiască cât mai mult și cât mai bine. Evenimentele vor avea loc în mai multe locații – restaurante vegetariene, magazine specializate, mici producători sau diferite spații informale, iar accesul este gratuit tuturor doritorilor.

Capul de afiș îl reprezintă conferința “How to live raw in Romania”, susținută de celebra Mimi Kirk pe 11 iunie la Palatul Ghica Tei din București. Mimi are 77 de ani și arată impecabil, fiind votată de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”. Este vegetariană de la 30 de ani și în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan. Vine în România să ne împărtășească din stilul ei de viață, dar și pentru lansarea în limba română a cărții “The Ultimate Book of Modern Juicing”. Biletele pentru intâlnirea cu MIMI KIRK sunt disponibile pe www.dogoodacademy.ro

11 si 12 iunie 2016 vor transforma Palatul Ghica Tei din capitală în raiul sănătății și stării de bine. Activități sportive, degustări de produse vegane, workshop-uri pentru copii dar și pentru adulți, conferințe cu speakeri renumiți se vor reuni pe parcursul celor două zile pentru a oferi experiențe pe care nici o persoana nu ar trebui să le rateze.

Agenda completă VEG FEST 2016, dar și mai multe informații vor fi publicate pe www.veg-fest.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului.

VEG FEST este un eveniment organizat de Asociația Vegetarienilor din Romania și Do Good Academy și susținut de THE CODE.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.