Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Saptamana Nationala Sportul pentru Toti (in Bucuresti si Cluj-Napoca)

0

In Bucuresti:

O saptamana dedicata miscarii: Clubul de Miscare pentru Sanatate – Bucuresti,
Federatia Romana Sportul pentru Toti si Lume Buna ti-au pregatit activitati speciale si surprize in Saptamana Nationala „Sportul pentru Toti” ! (3-10 octombrie 2010)

Link pt event pe Facebook.

Duminica, 3 octombrie
Clubul Ge DO Team ne invita sa participam la o ora de destindere cu dansuri de club (animatie) condusa de un dansator de la Flamingo Boys. Ora inceperii este la 15:00, iar numarul de persoane este de 20 (cu confirmarea participarii). Persoana de contact: Evelina Rustem, 0727743142

Pentru cei ce nu cunosc zona, statia RATB Tudor Vladimirescu (nu departe de Cora Lujerului), autobuze: 336, 136, 236 troleibuz: 62, 61. Informatii aici.

Luni, 4 octombrie
Ora 19:00 – Alergarea de seara, parcul Herastrau. Intalnire in dreptul statuii de la intrarea Charles de Gaulle

Marti, 5 octombrie
Ora 18:30 – Baschet si Volei pe nisip, in Complexul Sportiv studentesc Tei. Intalnire pe terenul de volei de langa lac

Miercuri, 6 octombrie
Ora 18:30 – „Lectia de educatie fizica” – nu iti este dor de acele vremuri? Participarea este deschisa tuturor, indiferent de varsta. Intalnire in fata biseriutei de lemn de la statia de metrou Titan, de unde mergem pe terenul de sport din parcul IOR/Al.I.Cuza

Joi, 7 octombrie
Ora 18:00 – Pilates cu Liora Zytcer in gradina japoneza din Herastrau. Intalnire la intrarea de la Arcul de Triumf a parcului. Nu uitati salteluta/paturica si sticla cu apa.

Vineri, 8 octombrie
Ora 17:30- Jocurile copilariei, pentru tineri, parinti si copii! Co-organizator: Lume Buna. Intalnire in dreptul statuii de la intrarea Charles de Gaulle, parcul Herastrau.

Sambata, 9 octombrie
Ora 11:00 – Spinning cu Elu, la Bamboo fitness club. Intalnire la fata locului (bd. Ion Mihalache, nr. 60-62) www.bamboo-fitness.ro

Duminica, 10 octombrie
Ora 10:00 – „Scoala de pedalat urban”
Stii sa mergi pe bicicleta? Si daca da si daca nu, activitatea urmatoare te priveste.

Dragi biciclisti profesionisti, proaspat initiati, dar mai ales incepatori, haideti sa devenim indrumatori, respectiv elevi la „scoala de pedalat urban”. Daca stii deja sa mergi pe bicicleta, vino sa iti inveti copilul sau devin-o indrumatorul unui alt participant la aceasta activitate. Sunt multe de impartasit. De exemplu, cum se merge cu bicicleta in trafic? Ce trebuie sa stii atunci cand iti cumperi o bicicleta? Cum se regleaza vitezele?!
Biciclete de inchiriat: in parcul Izvor, bicicletele de la Cicloteque sunt gratuite pentru 2 ore. Daca ne adunam la ora 10:00 si nu mai tarziu, avem mai multe sanse sa prindem biciclete (in weekend, acestea sunt foarte solicitate).

Punct de intalnire: intrarea in parcul Izvor de la iesirea de metrou.

Nu ezitati sa luati legatura cu persoanele de contact.
Ioana Hudita: 0726 026 315
Cristina Toanchina: 0728 889 884

In Cluj-Napoca:
Clubul de Miscare pentru Sanatate – Cluj-Napoca, Asociatia Alternativa Sociala si Capital Uman si Lume Buna
te invita sa participi la activitatile din Saptamana Nationala „Sportul pentru Toti”! (3-10 octombrie 2010)
Link pe Facebook.

Duminca, 3 octombrie
Alergare
Ora 18:00 , Parcul Mare
Intalnire: La Fantana

Luni, 4 octombrie
Pilates si Dans
Ora 18:00, Beyond Sports
Intalnire: Strada Berariei nr 6, et. 2

Marti, 5 octombrie
Kick-box
Ora: 18:00
Locatia: Parcul Mare

Miercuri, 6 octombrie
Bachet
Ora 18:00 , Sala de sport a Armatei
Intalnire: Strada Traian Mosoiu nr. 15

Joi, 7 octombrie
Aerobic
Ora 18:00
Beyond Sports
Intalnire: Strada Berariei nr 6, et. 2

Vineri, 8 octombrie
Volei
Ora 18:00 , Sala de sport a Armatei
Intalnire: Strada Traian Mosoiu nr. 15

Sambata, 9 octombrie
Dans
Ora 18:00
Kristine Dance Studio
Intalnire: str. Bucuresti nr. 15

Duminca, 10 octombrie
Ciclism
Ora 18:00 , Parcul Mare
Intalnire: La Fantana

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.