Saptamana Creativa @ Alandala

0

In perioada 22 – 26 iunie (intre orele 16:00 si 18:00) Atelierul Creativ Mobil I and I Tree poposeste in Alandala cu urmatorele provocari de expresivitate artistica:

22.06: Atelierul bijuteriilor din natură. / Natural bijou workshop.

Plimbându-ne prin păduri, câmpii și pe maluri de apă am descoperit o mulțime de forme și texturi tare frumoase. Ele vor fi inspirația acestui atelier; vom folosi imaginația fiecărui om prezent iar apoi le vom purta cu drag. Noi am adunat păstăi, semințe, crenguțe, rondele de lemn, melci, scoici, cristale, pene și am presat flori și frunze. La masa de lucru vom găsi toate cele necesare pentru a crea cercei, inele, brățări și pandantive. Dacă și voi ați găsit cândva părți de natură și doriți să le transformați în elemente de purtat, luați-le cu voi!

23.06: Atelier de lucru cu piele. / Leather crafting workshop.

Ne adunăm să meșterim cu piele și să ne jucăm cu acest material fascinant. Fiecare vom găsi ceva uitil și frumos de făcut cu diversele texturi și culori pe care le vom avea la dispoziție. I and I Tree crează un cadru prietenos pentru a face cunoștință cu acest meșteșug și vă așteaptă cu drag!

24.06: Introducere în arta legătoriei de carte – agenda personală. / Introduction in the art of bookbinding – personal agenda.

Timp de doua ore vom intra in universul manufacturi de carte și vom descoperi metode de a ne construi o agendă pentru notițele de zi cu zi. Vom avea toate materialele și uneltele necesare, iar imaginația voastră le va pune în mișcare.

25.06: Atelier de Papier Maché – Mobilă pentru păpuși./ Papier Mache workshop – Doll furniture.

Folosind tehnica papier maché vom contrui diverse elemente de mobilă pentru păpuși. Este o activitate minunată atât pentru copii cât și pentru cei mari așadar veniți împreună.

26.06: Atelier de hârtie manuală. / Handmade paper workshop.

I and I Tree propune un nou atelier de manufacturat hârtie uscată la soare. Folosim pulpă de hârtie reciclată si ce ne trece prin cap pentru a ne exprima și bucura.
RVSP : https://www.facebook.com/events/1660281327541031/

Saptamana Creativa la Alandala

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează