Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Saptamana Creativa @ Alandala

0

In perioada 22 – 26 iunie (intre orele 16:00 si 18:00) Atelierul Creativ Mobil I and I Tree poposeste in Alandala cu urmatorele provocari de expresivitate artistica:

22.06: Atelierul bijuteriilor din natură. / Natural bijou workshop.

Plimbându-ne prin păduri, câmpii și pe maluri de apă am descoperit o mulțime de forme și texturi tare frumoase. Ele vor fi inspirația acestui atelier; vom folosi imaginația fiecărui om prezent iar apoi le vom purta cu drag. Noi am adunat păstăi, semințe, crenguțe, rondele de lemn, melci, scoici, cristale, pene și am presat flori și frunze. La masa de lucru vom găsi toate cele necesare pentru a crea cercei, inele, brățări și pandantive. Dacă și voi ați găsit cândva părți de natură și doriți să le transformați în elemente de purtat, luați-le cu voi!

23.06: Atelier de lucru cu piele. / Leather crafting workshop.

Ne adunăm să meșterim cu piele și să ne jucăm cu acest material fascinant. Fiecare vom găsi ceva uitil și frumos de făcut cu diversele texturi și culori pe care le vom avea la dispoziție. I and I Tree crează un cadru prietenos pentru a face cunoștință cu acest meșteșug și vă așteaptă cu drag!

24.06: Introducere în arta legătoriei de carte – agenda personală. / Introduction in the art of bookbinding – personal agenda.

Timp de doua ore vom intra in universul manufacturi de carte și vom descoperi metode de a ne construi o agendă pentru notițele de zi cu zi. Vom avea toate materialele și uneltele necesare, iar imaginația voastră le va pune în mișcare.

25.06: Atelier de Papier Maché – Mobilă pentru păpuși./ Papier Mache workshop – Doll furniture.

Folosind tehnica papier maché vom contrui diverse elemente de mobilă pentru păpuși. Este o activitate minunată atât pentru copii cât și pentru cei mari așadar veniți împreună.

26.06: Atelier de hârtie manuală. / Handmade paper workshop.

I and I Tree propune un nou atelier de manufacturat hârtie uscată la soare. Folosim pulpă de hârtie reciclată si ce ne trece prin cap pentru a ne exprima și bucura.
RVSP : https://www.facebook.com/events/1660281327541031/

Saptamana Creativa la Alandala

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.