Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Saptamana aceasta are loc evenimentul Think Leadership.

0

Saptamana aceasta are loc evenimentul Think Leadership.

Ultimele zile in care te poti inscrie! Acceseaza www.hipo.ro si afla cum poti fi unul dintre cei 120 de participanti.

_DSC0902

Bucuresti, 16 iunie 2014 In acest weekend, pe 21-22 iunie, la Impact Hub va avea loc evenimentul Think Leadership. Proiectul este adresat profesionistilor cu 4-7 ani de experienta in marketing, sales, finance, logistica, IT sau resurse umane si pasionati de leadership. Cei care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie pe www.hipo.ro pana joi, 19 iunie.

Participarea la Think Leadership este gratuita insa va exista un proces de selectie in care vor fi evaluate profilul candidatului, background-ul profesional, experienta, dar si motivatia si interesul pentru eveniment. In cele doua zile ale evenimentului vor participa 120 de profesionisti pasionati de leadership si cu experienta relevanta intr-unul dintre domeniile: marketing, sales, finance, logistica, IT sau resurse umane.

Think Leadership le ofera participantilor cadrul potrivit pentru a obtine noi perspective asupra ceea ce inseamna sa fii leader, care sunt resursele de care au nevoie si cu pot evolua spre o pozitie de leader. In cele doua zile, vor afla si cat este de importat sa investeasca constant in dezvoltarea lor.

Agenda Think Leadership din acest an contine o serie de conferinte si workshop-uri sustinute de oameni cu o experienta remarcabila dispusi sa impartaseasca din experienta lor prin sesiuni precum:

1. Inspire Leadership – o conferinta ce le ofera participantilor sansa sa afle care pot fi momentele cheie cu caracter formator, particularitatile in stilurile de leadership si sursele de inspiratie, automotivare si energie;

2. Sisteme interne de management al talentelor – o sesiune care ii va ajuta pe cei prezenti sa descopere care sunt resursele oferite de companii angajatilor astfel incat sa isi puna in valoare cunostintele si potentialul;

3. Practical Leadership & o serie de workshop-uri practice – care ii vor ajuta sa abordeze pragmatic conceptul de leadership prin sesiuni de interactiune cu reprezentantii companiilor: Coca-Cola HBC Romania, UniCredit Tiriac Bank, Hilti Romania, Achieve Global, Trend Consult si Edurom.

4. Speakeri internationali – prezente remarcabile cu povesti de succes care vor inspira participantii acestei editii : Michael Scott, Development Manager, HEC MBA Paris; Gilles Antoine, General Manager, L’Oréal Romania; Philippe Guillouet, General Manager, Hilti Romania.

In plus, cei selectati vor avea sansa sa castige un loc la training-ul sustinut de Achieve Global, special creat pentru cei interesati de leadership sau un loc  pentru unul dintre programele sustinute de Trainart in urmatoarele luni.

Mai multe informatii despre eveniment si modalitatea de inscriere pot fi accesate pe http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/thinkleadership

450x200

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.