Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SAP oferă soluții de analiză, raportare și baze de date pentru ONG-urile din România, în parteneriat cu TechSoup

0

SAP AG (NYSE: SAP), liderul mondial pe piaţa de soluţii și tehnologii software de business, în parteneriat cu TechSoup România, oferă începând cu această lună soluții de raportare și analiză de tipul business intelligence și aplicații pentru baze de date pentru organizațiile neguvernamentale locale.

sap

ONG-urile din România pot beneficia acum de rapoarte de activitate detalitate, care să includă grafice animate, diagrame și fișiere video, precum și de analize detaliate asupra activității desfășurate, soluțiile SAP de business intelligence putând crește performanța organizației, prin îmbunătățirea fluxului de decizii și fundamentarea lor pe date și informații actualizate în timp real.

„Noi credem în facilitarea accesului la soluții de software profesionale pentru ONG-urile din România: suntem convinși că acest lucru va economisi timp și resurse importante pentru misiunea oricărei organizații, ajutând-o să își facă treaba mai bine. Ne bucurăm că SAP se alătură partenerilor furnizori de produse software profesionale pe care le punem la dispoziție organizațiilor neguvernamentale din România”, a declarat Radu Moțoc, Director Executiv al TechSoup România.

Cu ajutorul soluțiilor SAP, reprezentanții ONG-urilor pot monitoriza activ performanța, procesele interne și tendințele de dezvoltare ale organizației, prin crearea de rapoarte care au în spate date actualizate ale organizației, fără a fi necesară asistență IT. Mai mult, aceștia pot prelucra, vizualiza și transmite mai departe date sub formă de grafice sau alte forme de prezentare către membrii, voluntarii sau publicul organizației.

„Obiectivul asumat de SAP la nivel global este acela de a transforma societatea cu ajutorul aplicațiilor software. Ne implicăm activ în dezvoltarea mediului de business, însă acest parteneriat are menirea de a face accesibile soluțiile noastre și organizațiilor neguvernamentale care, prin activitățile diverse pe care le întreprind, pot contribui semnificativ la schimbarea mentalităților și a societății în bine”, a declarat Valentin Tomșa, directorul general SAP România.

ONG-urile eligibile înregistrate în cadrul TechSoup România pot comanda astfel trei soluții SAP disponibile prin intermediul acestui program, respectiv Crystal Reports 2011, Crystal Dashboard Design 2011 și SAP Lumira, pe această pagină: produse SAP pentru ONG-uri.

Valoarea de piață a soluțiilor SAP disponibile în cadrul programului este cuprinsă între 500 și 2.500 USD, ele fiind însă disponibile ONG-urilor în schimbul unei taxe de procesare a donației de până la 10% din valoarea de piață a produsului solicitat.

Orice organizație neguvernamentală din România poate să aplice pentru programul TechSoup și să își verifice astfel eligibilitatea pentru programele companiilor partenere din România – Adobe, Bitdefender, Cisco, Microsoft, SAP și Symantec: www.techsoup.ro/join. În plus, organizațiile înscrise în programul Techsoup au acces și la cursuri și traininguri online despre tehnologie, de la utilizarea serviciilor cloud până la online marketing și comunicare online pentru ONG-uri.

Despre SAP

Ca lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune şi din orice tip de industrie să-şi gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor şi organizaţiilor încrederea şi puterea necesare pentru a lucra împreună eficient şi pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicaţiile şi serviciile SAP ajută peste 253.500 de clienţi să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.sap.com

Despre TechSoup România

Misiunea Asociației TechSoup România este ca fiecare organizație neguvernamentală din România să aibă tehnologia necesară pentru a-și îndeplini misiunea la adevăratul potențial, prin dezvoltarea de resurse gratuite de învățare despre tehnologie pentru ONG-uri și facilitarea accesului lor la produse și servicii software.

Din 2009, împreună cu partenerii noștri donatori am ajutat peste 900 de organizații neguvernamentale să facă economii de peste 2 milioane USD la dotarea cu produse software. Află mai multe pe www.techsoup.ro

Urmăriţi SAP pe Twitter la @sapnews şi pe Facebook la www.facebook.com/pages/SAP-Romania

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.