Santierul „Centrul Istoric Bucuresti”, informatii noi

0

Din nou despre Centrul Istoric Bucureşti. Nesfârşitul serial continuă cu noi episoade. Vestea bună este că Şantierul pare să aducă şi ceva rezultate.

Înainte de Sărbătorile de Iarnă strada Lipscani a fost reabilitată parţial. În urmă cu două săptămâni au fost demarate lucrări pe străzile Tonitza şi Filitti, iar acum câteva zile le-a venit rândul străzilor Poştei şi Stavropoleos, scrie romanialibera.ro

Vor urma Covaci, Gabroveni, Şelari, Soarelui şi Pasajul Francez, Căldărari şi Şepcari. Termenul de finalizare pentru fiecare dintre loturi este de trei luni şi jumătate. Cu o menţiune, însă: dacă se vor descoperi descărcări arheologice, lucrările ar putea fi prelungite. Destul de greu de crezut termenul de finalizare, având în vedere istoricul celor 4 ani de şantier în Centrul Istoric….

Autorităţie pregătesc şi o parcare subterană de câteva sute de locuri, la intersecţia străzilor Tonitza şi Franceză. Deasupra, o altă parcare, pentru autobuzele pentru turişti. În plan mai figurează şi o viitoare piaţetă publică pe locul actualei pieţe Sfântul Anton, din faţa Hanului Manuc.

Sursa şi mai multe informaţii aici.

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează