Sanda’s BOOK Brunch – primul eveniment de acest gen în România

0

Duminică, 25 mai, între orele 11-19 la Tucano Coffee (Piaţa Romană, Calea Dorobanţilor nr. 18) va avea loc Sanda’s BOOK Brunch – primul eveniment de acest gen în România- care va aduce în acelaşi loc bookaholicii înrăiţi alături de iubitorii de artă şi fashion şi va promova lectura ALTFEL.

v11
Sanda Cojocaru este fondatoarea proiectului socio-cultural „Citesc, deci sunt sexy!”- momentan cea mai mare comunitate de cititori din România şi R. Moldova, cu 11.000 membri activi pe Facebook. Doi ani în urma a lansat la Bucureşti Bookletta, geanta pentru carte, invenţie unică în lume ce promovează cititul printre femeile trendy. Apoi a aparut şi Booxter, geanta pentru barbatii care citesc. O lună în urma a lansat colecţia de tricouri „Books & the city”, alaturi de Womanness, cu mesaje pro-lectură. 

În cadrul evenimentului, artistul Daniel Radulescu va face sculptura în carte LIVE, sub privirile bookaholicilor, iar brandul de cosmetice ZENTIO va lansa ceva inedit: primul parfum pentru cititoare!

Pe lângă carte nouă (Editura Litera), carte veche (Anticariatul Art Libris ) si geanta pentru carte (Bookletta), la Book Brunch vei putea gasi semne de carte, agende, huse pentru carte, inele de lectură (Woodish), coperti de cărţi (Gribook), kindle sleeves, rame de ochelari de vedere (Valentina Optique), perne pentru cititorii lenesi (Îmi place să cos), si alte accesorii pentru bookaholicii din Bucureşti. 

De asemenea, o serie de designeri unici isi vor expune produsele: Iutta, 
Sweet as Paprika by Gabriela Atanasov, parfumuri Zentio, tricouri Womanness si Basarabia e Romania, bijuterii Cuvinte aurite, coroniţe Floroniţe, accesorii pictate manual Erica Ioja, si alti tineri talentaţi şi apreciaţi la Bucureşti. Ianula Gioga va aduce in fata iubitorilor de versuri, un volum de poezie intitulat „Citeste. Pastreaza. Sopteste”, care promite sa va sensibilizeze sufletele.
Şi, pentru că promovăm lectura, Editura Litera îi premiază cu cărţi gratis pe primii 50 sosiţi la Book Brunch!

DRESSCODE: Hippie, flower-power, care se va potrivi de minune cu noua băutura lansată la eveniment de Tucano Coffee- Ice Coffee Cannabis!

PARTENERI: 
www.litera.ro
www.tucanocoffee.com/
www.lookool.ro
www.artanumusca.ro
www.kfetele.ro 
www.dindragostepentruarta.wordpress.com/
www.magazin-romanism.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează