Sanda’s BOOK Brunch – primul eveniment de acest gen în România

0

Duminică, 25 mai, între orele 11-19 la Tucano Coffee (Piaţa Romană, Calea Dorobanţilor nr. 18) va avea loc Sanda’s BOOK Brunch – primul eveniment de acest gen în România- care va aduce în acelaşi loc bookaholicii înrăiţi alături de iubitorii de artă şi fashion şi va promova lectura ALTFEL.

v11
Sanda Cojocaru este fondatoarea proiectului socio-cultural „Citesc, deci sunt sexy!”- momentan cea mai mare comunitate de cititori din România şi R. Moldova, cu 11.000 membri activi pe Facebook. Doi ani în urma a lansat la Bucureşti Bookletta, geanta pentru carte, invenţie unică în lume ce promovează cititul printre femeile trendy. Apoi a aparut şi Booxter, geanta pentru barbatii care citesc. O lună în urma a lansat colecţia de tricouri „Books & the city”, alaturi de Womanness, cu mesaje pro-lectură. 

În cadrul evenimentului, artistul Daniel Radulescu va face sculptura în carte LIVE, sub privirile bookaholicilor, iar brandul de cosmetice ZENTIO va lansa ceva inedit: primul parfum pentru cititoare!

Pe lângă carte nouă (Editura Litera), carte veche (Anticariatul Art Libris ) si geanta pentru carte (Bookletta), la Book Brunch vei putea gasi semne de carte, agende, huse pentru carte, inele de lectură (Woodish), coperti de cărţi (Gribook), kindle sleeves, rame de ochelari de vedere (Valentina Optique), perne pentru cititorii lenesi (Îmi place să cos), si alte accesorii pentru bookaholicii din Bucureşti. 

De asemenea, o serie de designeri unici isi vor expune produsele: Iutta, 
Sweet as Paprika by Gabriela Atanasov, parfumuri Zentio, tricouri Womanness si Basarabia e Romania, bijuterii Cuvinte aurite, coroniţe Floroniţe, accesorii pictate manual Erica Ioja, si alti tineri talentaţi şi apreciaţi la Bucureşti. Ianula Gioga va aduce in fata iubitorilor de versuri, un volum de poezie intitulat „Citeste. Pastreaza. Sopteste”, care promite sa va sensibilizeze sufletele.
Şi, pentru că promovăm lectura, Editura Litera îi premiază cu cărţi gratis pe primii 50 sosiţi la Book Brunch!

DRESSCODE: Hippie, flower-power, care se va potrivi de minune cu noua băutura lansată la eveniment de Tucano Coffee- Ice Coffee Cannabis!

PARTENERI: 
www.litera.ro
www.tucanocoffee.com/
www.lookool.ro
www.artanumusca.ro
www.kfetele.ro 
www.dindragostepentruarta.wordpress.com/
www.magazin-romanism.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.