Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Samsung sprijină valorile românești, susținând cinci tineri români din Concursul Internațional George Enescu

0

Samsung Electronics România, liderul pieței de tehnologie din România, susține anul acesta cinci tineri artiști români participanți la Concursul Internațional George Enescu să devină mari muzicieni ai lumii și să-și trăiască visul, prin intermediul campaniei “Susținem simfonia viitorului”.

Suma totală donată de Samsung pentru tinerii artiști se va ridica la 50.000 de euro. Desfășurat o dată la doi ani, Concursul Internațional George Enescu promovează muzica lui George Enescu și funcționează ca o platformă pentru promovarea internațională a tinerilor artiști talentați.

Inovația Samsung se reflectă dincolo de produse, tehnologia oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-și atinge potențialul, de a-și exprima visurile și pasiunile. Tocmai de aceea, la fiecare telefon Galaxy S7 sau Galaxy S7 edge vândut în perioada 15 septembrie – 30 noiembrie, Samsung va dona 2 euro pentru susținerea tinerilor artiști*, pentru ca aceștia să își desăvârșească potențialul. Cumpărătorii se pot înregistra pe site-ul Samsung România (www.samsung.com/ro/compunemviitorul) pentru a primi o husă personalizată cadou, în semn de mulțumire pentru contribuția lor la descoperirea viitorilor artiști români.

“Samsung crede nu doar în puterea tehnologiei, ci și în potențialul oamenilor, iar prin tehnologie îi aducem pe oameni mai aproape de ceea ce îi inspiră: de cultură și valorile românești, de talentul, pasiunea și performanța celui mai mare compozitor român. Credem în talent, pasiune și performanță și tocmai de aceea Galaxy S7 și Galaxy S7 edge îl vor susține pe cel care ar putea deveni viitorul Enescu”, a spus Simona Panait, Head of Marketing&Communications Samsung South-East Europe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Ne bucură că există astfel de inițiative curajoase, care vin din partea mediului privat, care susțin tinerii să își realizeze cele mai îndrăznețe visuri, în colaborare cu Concursul Enescu. Fiecare dintre noi poate susține descoperirea unor artiști care să îi calce pe urme lui George Enescu, donând 2 euro prin mesaj text la numărul de telefon 8841 sau direct pe www.samsung.com/ro/compunemviitorul”, a spus directorul executiv al Festivalului și Concursului George Enescu, Mihai Constantinescu.

Demersul Samsung este o continuitate firească a implicării Samsung Electronics România în susținerea valorilor românești, după ce anul acesta, în luna iunie, în parteneriat cu Muzeul Memorial „George Enescu” din Dorohoi, a lansat aplicația „Acasă la Enescu”, prin care tehnologia aduce viața și valorile compozitorului român mai aproape de vizitatorii muzeului. Prin intermediul aplicației educaționale “Acasă la Enescu”, publicul, mai ales cel tânăr, are acces într-un mod interactiv și digital la exponatele disponibile în casa memorială a celui mai important muzician din istoria României.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.