Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sambete cu muzica live, la Roaba de Cultura din Herastrau

0

In acesta vara, in zilele de sambata, Roaba de Cultura gazduieste concerte live intr-o paleta stilistica variata.
In plina desfasurare deja, la Roaba de Cultura din Herastrau, “sambete cu muzica live” au oferit pana acum experiente interesante, cu trupe de orientari muzicale diverse, de la prelucrarea cantecului de leagan la jazz, blues si rock.

Afis Roaba de Cultura Concert 9 iulie

In sambetele care urmeaza, propunem un periplu de la muzica experimentala la radacinile blues ale muzicii mondiale, de la muzica afro-cubaneza la coverurile marilor hituri ale industriei internationale.
Va propunem intalniri cu Emilian Florentin Gheorghe, Christian Horia, Valentin Salcudeanu si Ioana Hartescu, Catalin Tzetze Radulescu, Dusty Ride si cu minunata lume de instrumente vintage (harmonium, melotron, wheelharp).

“Dorim sa imprimam Roabei de Cultura o voce distincta, o semnatura personala prin evenimente de foarte buna calitate, oferite gratuit, intr-un demers de promovare a educatiei prin cultura”, a declarat Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution.

Proiectul Roaba de Cultura dezvoltat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti) se desfasoara in perioada mai- septembrie in Herastrau si include sambata concerte live, iar miercurea intalniri cu nume importante ale jurnalismului si culturii romanesti pe teme diverse si interesante, de la Romania inceputului de secol la istoria muzicii romanesti.

Despre Green Revolution:

Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. Green Revolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice și economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.

Detalii despre programul din acesta vara pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/roabadecultura;

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.