Sâmbătă ne vedem la Simbio cu participanții primei ediții a 48 Hour Film Project, la o zi întreagă de proiecții!

0

O zi întreagă cu scurtmetraje! Dacă vrei să vezi ce se poate crea în doar 48 de ore de producție integrală a unui film și ce au realizat filmmakerii la prima ediție a 48 HFP la București, te așteptăm la proiecțiile 48 Hour Film Project Bucharest!

48 hour film project bucharest
► Când?
Sâmbătă, 21 noiembrie, 2015

► Unde?
SIMBIO:
Str. Negustori nr. 26

► De la ora brunch-ului, până seara târziu, filmele vor rula cu începere de la 12:00/ 14:00 / 16:00 sau 18:00, ultima proiecție

► Intrarea este liberă!

► În semn de solidaritate cu evenimentele din Franța, proiecția va include la final și o selecție ”Best of France 48 HFP” din ultimii ani.
► Facebook event: http://on.fb.me/1MB98RA

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează