Sâmbăta aceasta te așteptăm în Parcul Morarilor!

0

Dacă ai ratat prima reuniune în aer liber din Pantelimon, află că periferia și centrul își dau iarăși întâlnire în acest weekend. Pe 17 septembrie, în Parcul Morarilor te așteaptă și mai multe activități re-creative într-un nou eveniment Mă numesc Cartier

Hamace MinorSwing de joacă și leneveală într-un spațiu accesibil pe tot parcursul zilei

Cărți numai bune de citit în hamac de la Biblioteca Alternativă

Komunitas Lounge Space cu materiale de educație urbană și muzică relaxantă până seara

Ateliere de dans grecesc, jonglat și împletit codițe cu meșterii Incubator 107

30 de instrumente de percuție într-un drum session cu Asociația Macaia

Slackline cu Gibbon Slackline Romania

Workshop de insigne și origami / panglici și cretă colorată pentru copii

Jonglerii cu foc, proiecții Komunitas și lampioane colorate

Află programul urmărind evenimentul pe Facebook

În cartier se poate ajunge și pe bicicletă! Dacă vi se pare prea departe, Kite Bike vă ia la o plimbare pitorească până-n Parcul Morarilor, iar Cicloteque pune la bătaie 10 biciclete. Plecarea se face la ora 16.00 din fața centrului lor de la Universitatea de Drept. Mai multe detalii despre eveniment pe Facebook.

Evenimentele din Parcul Morarilor sunt cu acces liber și se înscriu în seria de activități alternative de petrecere a timpului liber în Pantelimon propuse de Make a Point prin proiectul Mă numesc Cartier.

Sâmbătă, 17 septembrie

Parcul Morarilor, Pantelimon – vezi hartă
Între orele 12.00 și 22.00

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează