Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sâmbătă, 8 iunie 2019, Asociația Acces Natura lansează proiectul “Natura este pentru toți”. 

0

Pentru prima oară în România, persoanele cu dizabilități motorii vor putea efectua ture asistate în natură prin intermediul unui scaun special conceput pentru deplasarea pe teren accidentat, pe trasee neaccesibilizate. Persoanele cu dizabilități pot parcurge astfel trasee turistice cu grad mediu de dificultate, inclusiv trasee montane sau pot participa la competiții de alergare montană.

Vă invitam la evenimentul care are loc între orele 10:00-13:00 în Parcul Natural Văcărești și care se va desfășura astfel:
– ora 10:00 Conferința de presă (sediul Administrației Parcului Natural Văcărești, Asmita Gardens, Splaiul Unirii, nr. 168, bl. T4, Et. 17, Sector 4, București)
– ora 11: 00 un tur ghidat în Pacul Natural Văcărești cu primul beneficiar al proiectului pentru a demonstra posibilitățile de utilizare ale scaunului  (intrarea Parcului Natural Văcărești, colț Asmita Gardens)

Proiectul “Natura este pentru toți” este finanțat prin programul Start ONG. Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.