SAMBATA, 28 DECEMBRIE, ORA 22.30 – Concert caritabil cu ANTRACT

0

SAMBATA, 28 DECEMBRIE, ORA 22.30 – Concert caritabil cu ANTRACT

Antract

Dacă magia sărbătorilor te face sa vibrezi, păstreaz-o în suflet cât mai multă vreme! Şi nu uita să o inzeceşti, aducând în jurul tău zâmbete, bucurii şi şansa unei copilării fericite. Acesta este darul pe care tu şi trupa ANTRACT il puteţi face Luciei Maria Aga, pe 28 decembrie, la Hard Rock Cafe!

Vino să canti alaturi de ANTRACT cele mai frumoase hituri rock din ultimele patru decenii şi ajut-o pe micuta Lucia-Maria sa poata merge mai departe pe drumul unei copilarii frumoase! Fetiţa, în vârstă de numai 1 an şi jumătate, suferă de de pseudoartroză congenitală bilaterală de tibie şi peroneu şi are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală reperatorie, în lipsa căreia micuţa îşi va pierde piciorul. Operaţia este deja programată pentru luna ianuarie, la o clinică din Elveţia, iar singurul lucru care stă în calea şansei de recuperare a Luciei Maria este costul operaţiei: 40.000 de euro.

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei. Toate încasările rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate familiei Aga.
Daca nu ajungeti la concert, o puteti ajuta pe Lucia Maria prin donaţii în conturile deschise la ING Bank, pe numele mamei ei, Cristinei Aga:

RON:RO39 INGB 0000999903318191
EUR:RO91 INGB 0000999903941547

Mai multe detalii despre Lucia Maria puteti gasi aici:

agaluciamaria.wordpress.com
www.facebook.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează