Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sâmbătă, 17 decembrie, Cristina Hurdubaia și CSR Group organizează o nouă acțiune caritabilă, de data asta pentru oamenii fără adăpost

0

Sâmbătă, 17 decembrie, Cristina Hurdubaia și CSR Group organizează o nouă acțiune caritabilă, de data asta pentru oamenii fără adăpost.

Strângem haine și încălțăminte de iarnă, saltele, saci de dormit, pilote, pături, perne și, în special #ALIMENTE (conserve, cozonaci, biscuiți, etc). Ne vedem în #Cișmigiu. Intrarea din fața Primăriei Generale, unde se află chioșcul interbelic de ziare.

Sursa: aici.

14522772_939201009545173_8879701297723555276_n

#IMPORTANT. Vă rugăm din suflet ca hainele pe care le aduceți să fie curate și pe fiecare/pungă #pachet să scrie mărimea, ce produs e (pulover, pantaloni, geacă, etc) și pentru ce gen e (pentru femei și pentru bărbați).
Nu aduceți haine de vară, în afară de #tricouri și #șosete, pe care să le poată oamenii străzii purta pe dedesubt.

E nevoie și de încălțăminte, mai ales bărbătească, de toate mărimile. E nevoie și de #pături, #pilote, curate și întregi, nu rupte, nu mâncate de molii, rupte, etc.

Mai mult, am aprecia enorm dacă nu ați aduce cu toții doar haine (pentru că sunt deja mult prea mulți oameni care aduc haine, haine pe care le vom repartiza, dacă sunt prea multe, și în alte comunități – facem caravană prin niște sate) ci și #ALIMENTE (conserve, pâine, cozonaci, biscuiți). Cine vrea să doneze și alte alimente #neperisabile (orez, făină, ulei, etc), îi anunțăm că acestea vor ajunge la oamenii sărmani din comunitățile în care vom merge, deci puteți aduce și astfel de alimente.

Altfel, insistăm cu rugămintea de a nu mai insista să aduceți hainele înainte sau după 17 decembrie, pentru că nu avem ce să facem cu ele până atunci și nici de atunci încolo.

Următoarea acțiune socială #CopaculCuHaine va fi în luna martie.
Mulțumim pentru înțelegere.

Nu uitați că și oamenii fără adăpost sunt tot oameni. Numărul persoanelor fără adăpost din Bucureşti este necunoscut, spun activiştii români, iar estimările diferă – între 2000 şi 5000 de oameni fără locuinţă.

Prima acțiune de acest gen s-a întâmplat în luna ianuarie din acest an și a durat 6 zile, timp în care am strâns haine și încălțăminte pentru oamenii străzii, pe care apoi le-am împărțit acestora.

CÂT DĂRUIEȘTI, ATÂT PRIMEȘTI!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.