Salvează muzica și arta! Vineri, 15 iunie 2012, în Centrul Vechi al Bucureștiului

0

Vineri, 15 iunie 2012, în Centrul Vechi al Bucureștiului, începând cu orele 20.00, Fundația BRIGHT LIGHT vă invită să participați la evenimentul public „Salvați muzica, salvați arta!“, ce promovează incluziunea socială prin educație și formare și totodată transmite mesajul de renunțare la prejudecăți și discriminare.

La eveniment vor participa Damian Drăghici, Damian & Brothers, muzicieni, artiști, copii talentați și foarte mulți susținători ai cauzei, care vor forma o caravană muzicală în mișcare. Timp de trei ore, Centrul Vechi (perimetrul dintre Str. Lipscani, Str. Eugan Carada și Str. Smârdan) se va transforma într-o zonă liberă de prejudecăți, spațiu multicultural și de promovare a incluziunii sociale prin muzică și artă.

„Salvați muzica, salvați arta!“  se desfășoară sub motto-ul „Arta unește oamenii” și face parte din proiectul „I AM GYPSY! I AM PROUD” inițiat în 2010 de Fundația BRIGHT LIGHT.

Vă așteptăm cu muzică live, la rece (unplugged), cu inima deschisă și fără prejudecăți!

Intrarea este liberă.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează