Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Salonul Sticlei 2013

0
Marcând existența neîntreruptă a douăzeci și cinci de ediții, Salonul Sticlei se deschide anul acesta în 14 iunie pe durata a două săptămâni în spațiul prețios și neconvențional pentru o galerie de artă așa cum eram obișnuiți, în clădirea ce aparține Ordinului Arhitecților din România, aflată în strada Pictor Arthur Verona, nr. 19, sector 1 București. Organizat fiind deUninunea Artiștilor Plastici din România, Filiala de Arte Decorative București, cu sprijinul Ordinului Arhitecților și al sponsorilor / Karl Heinz Dietrich, Tuca&Zbarcea, Lamdro si Galeria Ancora /, expoziția reunește lucrările a peste 40 de artiști sticlari, unii foarte tineri, încă studenți în ultimul an de studiu, masteranzi ai Universității Naționale de Arte București, Secția Sticlă, absolvenți ai acesteia, invitați, precum și membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din București și din țară. 
Ca de fiecare dată artiștii sticlari surprind cu lucrările lor prin diversitatea soluțiilor și metodele de prelucrare, dar și a ideilor exprimate prin intermediul sticlei, acest spectaculos și nobil material ce ii unește și diversifică în creație.
Expoziția se dorește a fi un dialog între generații și continuarea unei tradiții dobândite în timp, iar dorința de a menține vie această tradiție în contextul zbuciumat al existenței cotidiene se regăsește în puterea de adaptare la condițiile din ce în ce mai dure de practicare a acestei meserii. Lucrările expuse sunt dovada că există resurse artistice și ingeniozitate în soluții, astfel ca fenomenul sticlăriei artistice să fie o certitudine și în viitor să fie parte integrantă a manifestărilor cultural artistice bucureștene.
Vernisajul va avea loc vineri 14 iunie – ora 18.00, iar deschiderea va fi facuta de criticul de arta Aurelia Mocanu.
Poster Salonul Stclei 2013

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.