Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SALON BD – Povești din București în Benzi Desenate, Ediția a VI-a – au început înscrierile!

0

Muzeul Municipiului București invită autorii de bandă desenată, inclusiv elevii și studenții pasionați, să participe cu pagini BD care conțin imagini, personaje, întâmplări din Capitală la Salonul BD – Povești din București în Benzi Desenate, ediția a VI-a, care se va desfășura în perioada 1 august – 30 septembrie 2019.

Pentru elevi și studenți, la fel ca în fiecare an, este lansat un concurs. Tema acestei ediții: „Anii premergători evenimentelor din 1989” Subiectele abordate pot fi legate de întâmplări reale, imaginare sau fantastice.

Paginile/planșele de bandă desenată (și cele din concurs și cele din afara concursului) vor fi în format A3 și pot fi trimise după cum urmează:

à în format tif sau jpg la rezoluție 300 dpi, CMYK, pe adresa relatii.publice@muzeulbucurestiului.ro (în atenția Mădălinei Diaconu).

à original sau print după original, la sediul Muzeului Municipiului București, Palatul Suțu, Bdul, Ion C. Brătianu nr. 2, în atenția biroului Relații cu Publicul – având mențiunea: Salon BD ,,Povești din București în Benzi Desenate 2019”.

Data limită de predare: 1 iulie 2019.

Toți expozanții vor primi o diplomă de participare din partea Muzeului Municipiului București. Pe perioada Salonului, autorii sunt invitați să-și lanseze și să-și prezinte publicațiile de bandă desenată cu sau fără povești din București! Vă rugăm să trimiteți perioada în care ați dori să realizați aceste lansări sau prezentări (de reținut: luni muzeul este închis).

Pentru tinerii participanți la concurs vor fi oferite trei premii:

  • Premiul pentru „Cea mai bună grafică”
  • Premiul pentru „Cea mai bună poveste” şi
  • Marele Premiu  (o tabletă grafică).

Expozițiile dedicate Benzilor Desenate Românești vor continua anul acesta la Palatul Suțu cu seria „Maeștri ai Benzilor Desenate Românești” în lunile aprilie și octombrie, și „Benzi Desenate din anii ‘70 – ‘80” în lunile noiembrie – decembrie, o expoziție ce va marca 30 de ani de la evenimentele din 1989.

Organizator: Muzeul Municipiului Bucureşti

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.