Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sala Polivalentă din București – Polul dansului sportiv mondial in week end, la DanceMasters!

0

Sunt întrunite toate condițiile pentru ca în weekendul 15-17 martie 2019, Sala Polivalentă din București să devină Polul dansului sportiv mondial. Concentrația de talent și valoare sportivă a perechilor prezente la DanceMasters va încânta cu siguranță un public cunoscător al dansului de calitate, care, sperăm, va răsplăti cu generozitate prin aplauze și încurajări evoluțiile perechilor favorite de pe ringul de dans.

Iubitorii de dans urmaresc cu interes inscrierile la Grand Slam, deja numarul de dansatori din topul rankingului mondial a depasit asteptarile…

De dimineata se va dansa continuu pana aproape de miezul noptii, publicul are acces intreaga zi, pentru competitii la toate categoriile de varste.

Gale de la orele 19.30, bilete prin myticket.ro sau la casa de bilete la Polivalenta.

Pentru cei doritori de date sportive tehnice:

WDSF GrandSlam Series

Ce va fi nou în 2019, la ediția a 16-a? Ei bine, DanceMasters a primit cea mai înaltă licență competițională acordată de WDSF si Bucureștiul a intrat într-o companie foarte selectă a orașelor în care se organizează WDSF GrandSlam Series, un turneu care se desfășoară de-a lungul întregului an, la ambele secțiuni – WDSF GrandSlam Standard si WDSF GrandSlam Latin. Rundele acestui turneu în 2019 sunt:

– București (DanceMasters);

– Taipei City;

– Rimini;

– Stuttgart (GOC – German Open Championships);

– Moscova (ROC – Russian Open Championships);

După cele cinci runde ale WDSF GrandSlam Series, cele mai bune perechi care au punctat în cel puțin 4 din cele 5 runde ale turneului vor fi invitate să danseze în Marea Finală de la Shanghai – WDSF GrandSlam Finals, un veritabil turneu al campionilor.

Este o mare victorie pentru Organizatorii DanceMasters și pentru Federația Română de Dans Sportiv să fi reușit să aducă la București elita dansului sportiv mondial în formulă aproape completă și să asigure dansatorilor români, la ei acasă, o confruntare de top pentru creșterea formei sportive și a experienței competiționale. Deși înscrierile la DanceMasters nu sunt încheiate la momentul realizării acestui material, Semifinalele cel puțin, se anunță a fi extrem de disputate, Topul Mondial al primelor 15 perechi (atât la Standard, cât și la Latino) fiind înscris în competiții în formulă aproape completă. Nu vor fi de neglijat nici punctele pe care participanții la DanceMasters le vor obține (și, implicit dansatorii români, care vor fi majoritari ca număr, câtă vreme dansează acasă la ei). Pentru ediția 2019, Organizatorii contează pe următoarele criterii de bonificație a grilei standard de punctaj WDSF, care vor oferi dansatorilor un bonus total estimat de 165% din punctajul grilei (deci se țintește spre un coeficient de turneu de 2.65):

– între 96 si 143 perechi participante la concurs +30%

– perechi din 18 până la 25 de țări-membre WDSF +40%

– 12 arbitri din 12 țări-membre WDSF +25%

– 9 perechi din primele 12 din WDSF World Ranking List +70%

Arbitrajul

La DanceMasters 2019 va fi folosit sistemul de arbitraj (Judging System) JS 3.0, un upgrade al sistemul JS 2.1 folosit anul trecut, un sistem nou care a luat în considerare feedback-ul arbitrilor care au folosit JS 2.1, introducând un mecanism care poate elimina scorurile „false”.

Astfel, 12 arbitri desemnați de către WDSF au fost grupați în 2 grupe de câte 6, fiecare grup urmărind sub coordonarea Președintelui Juriului un parametru bine stabilit în dansul perechilor. Dl. Nenad Jeftic din Serbia, Președintele Juriului la WDSF Grand Slam Series, care este și Secretar General al WDSF, este din fericire un bun cunoscător al DanceMasters, fiind prezent în calitate de Arbitru sau Președinte al Juriului la București la majoritatea edițiilor desfășurate până acum.

Președintele Juriului a selectat pentru WDSF Grand Slam Series din cadrul DanceMasters trei dansuri solo, în care perechile vor evolua câte una, pe rând, în fața juriului, care va nota criteriile de arbitraj urmărite. Aceste dansuri solo sunt:

– la secțiunea Standard: Vals Lent, Vals Vienez și Quick Step;

– la secțiunea Latino: Cha-cha, Rumba și Jive.

Campionii DanceMasters in editiile anterioare

Iată cum arată un scurt istoric al celor care au câștigat trofeul suprem la cele doua secțiuni, Standard și Latino. Sunt convins că multora dintre dumneavoastră le vor provoca amintiri plăcute enumerarea acestor veritabili campioni, care au învins la București în întrecerile supreme:

Ediția Secțiunea Standard Secțiunea Latino-Americană

2004 Ivan Zderciuk – Olga Ciubari (MDA) Kiril Nikitin – Arina Naumova (RUS)

2005 Federico Di Toro – Genny Favero (ITA) Andrius Kandelis – Egle Visockaite (LTU)

2006 Federico Di Toro – Genny Favero (ITA) Andrey Zaytsev – Anna Kuzminskaya (RUS)

2007 Federico Di Toro – Genny Favero (ITA) Mikhail Kolomyets – Anna Gudino (RUS)

2008 Paolo Bosco – Silvia Pitton (ITA) Maurizio Vescovo – Melinda Torokgyorgy (HUN)

2009 Luca Bussoletti – Tjasa Vulic (SLO) Vladimir Karpov – Mariya Tzaptashvilli (RUS)

2010 Benedetto Ferruggia – Claudia Kohler (GER) Stanislav Nikolaev – Alexandra Neliubina (RUS)

2011 Donatas Vezelis – Lina Chatkevichute (LTU) Pavel Pasechnik – Francesca Berardi (ITA)

2012 Emanuel Valeri – Tania Kehlet (DEN) Armen Tsaturian – Svetlana Gudyno (RUS)

2013 Emanuel Valeri – Tania Kehlet (DEN) Timur Imametdinov – Ekaterina Nikolaeva (RUS)

2014 Dmitry Zharkov – Olga Kulikova (RUS) Armen Tsaturyan – Svetlana Gudyno (RUS)

2015 Dmitry Zharkov – Olga Kulikova (RUS) Marius-Andrei Bălan – Khrystyna Moshenska (GER)

2016 Francesco Galuppo – Debora Pacini (ITA) Gabriele Goffredo – Anna Matus (MDA)

2017 Madis Abel – Aleksandra Galkina (EST) Armen Tsaturyan – Svetlana Gudyno (RUS)

2018 Alexey Glukhov – Anastasia Glazunova (RUS) Marius-Andrei Bălan – Khrystyna Moshenska (GER)

Inscrisi la latino

https://www.antoniostan.biz/listing.html#

si la standard

https://www.antoniostan.biz/listing.html

Echipa DanceMasters

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.