Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Să ne dezvoltăm prin educație nonformală cu Fluens!

0

Asociația Fluens îți pregătește o surpriză pentru vacanța de vară.

Ai între 13 și 17 ani, vrei să participi la ateliere care să îți dezvolte o serie de competențe precum: comunicare și public speaking, lucru în echipă, managementul conflictului, managementul timpului, gestionarea emoțiilor, dar nu numai? Hai la noi!
2015-03-20 11.28.19

Începând cu săptămâna 13-19 iulie, Asociația Fluens va desfășura o serie de ateliere de dezvoltare personală, în cadrul cărora veți avea ocazia să experimentați prin joc diverse tehnici menite să vă sporească încrederea în forțele proprii, să vă pună în lumină o serie de calități și să vă dezvolte abilitățile și competențele personale.
Grupele vor fi formate din maxim 15 adolescenți/tineri, programul urmând a fi comunicat ulterior doar celor selectați.
Tinerii interesați să participe la ateliere sunt rugați să completeze formularul de înscriere și să îl transmită la adresa de e-mail asociatia.fluens@yahoo.com. Înscrierile se vor încheia în data de 10 iulie, iar rezultatele vor fi comunicate atât pe pagina de Facebook a Asociației, cât și prin e-mail persoanelor selectate.

Donație simbolică: 20 RON/atelier

Până în data de 14 septembrie 2015 vor fi organizate 10 ateliere, iar sumele încasate vor fi orientate spre organizarea unor activități și ateliere pentru copiii din centrele de plasament din sectorul 1, beneficiari ai proiectului “Un viitor mai sigur- Pregătire pentru viață independentă pentru copii și tinerii din centrele rezidențiale”.
logo_fluens_caligrafic_valuri_vela

Criterii de selecție:
Vârsta: 13-17 ani;
Au rezultate școlare bune;
Sunt suficient de motivați să ia parte la ateliere.

Prezența este obligatorie pe toată perioada de desfășurare a programului. La finele atelierelor toți participanții vor primi diplome care atestă dezvoltarea unor competențe și abilități.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.