Sa fie sarbatoare! Sa fie Balci! Intrare libera!

0

 Intre 12 si 13 mai, la Clubul Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) vei gasi tot ce trebuie pentru o sarbatoare romani in toata regula! Sa fie Balci  gazduieste o expozitie cu vanzare de obiecte mestesugaresti din toate timpurile, ateliere de ucenicie, sesiuni de percutie mestesugareasca, ateliere de pictura, mancare traditionala romani, muzica si buna dispozitie!

Vei putea admira, dar si cumpara, obiecte manufacturate cu atentie si pricepere de mestesugarii romi: bijuterii, costume si accesorii, obiecte utile, dar si decorative pentru casa si gradina, de la mobilier din lemn si impletitura la vase pentru gatit, ori suporturi pentru flori.

Ca sa intelegi mai bine cum sunt faurite aceste obiecte, 4 mestesugari iscusiti te poftesc sa le devii ucenic. Cuprul, lemnul, argintul si rachita vor prinde forma in mainile tale!

Intre timp, lasa-te animat de atelierele de percutie mestesugareasca, la oale, tigai, mojare si-alte cele- sa auzi cum rasuna mestesugurile, la propriu. DJ Vasile si Dan Margean te vor initia, pe 13 mai, intre 17:00 si 19:00.

Pentru ca atmosfera sa fie completa, pe 12 mai, de la 21:30, Romano ButiQElectric Fence si Balkan Commando (DJ Vasile & DJ Rolf) iti vor incanta auzul si te vor face sa batatoresti pamantul sub picioare de atata dans.

Cu exceptia concertelor, totul va avea loc in aer liber, la soare si la umbra, asa ca vino – avem noi grija sa te inveselim! Balciul e nepretuit, asa ca intrarea va fi LIBERA!

 

Evenimentul pe Facebook: www.facebook.com/events/216378285140852/

Acest eveniment este organizat de Asociatia Romano ButiQ, cu sprijinul Open Society Foundations.

Asociatia Romano ButiQ s-a infiintat din nevoia de a prezenta realist comunitatea roma si de a crea spatiul in care oamenii sa descopere experimental valoarea pe care acestia o aduc in societate, dincolo de stereotipul negativ sau de paradigma de victima. Obiectivul Asociatiei este acela de a promova si dezvolta mostenirea culturala şi artistica a comunitatilor vulnerabile, in special a comunitatii romilor din România.

Romano ButiQ: www.youtube.com/watch?v=nvrMQWJJ78I&feature=related

Electric Fence: www.youtube.com/watch?v=IpkdbAcr3Yg

Balkan Commando vor face trecerea de la muzica de club la folclor intr-un mod subtil si dinamic, printr-un set divers si bine documentat: drum&bass, dubstep, electro, asezonat cu muzica tiganeasca de la noi si din vecini

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează