Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a lansat ”Illustration Boot Camp”, un program complet de pregatire pentru o cariera în ilustratie

0

Artivist, impreuna cu Mircea Pop, Alina Bohoru, Hue Teo si Loreta Isac, organizeaza ”Illustration Boot Camp”, un program complet de pregatire pentru o cariera în ilustratie. Acesta se desfasoara în Bucuresti, pe o perioada de 3 luni (intre 9 septembrie si 19 noiembrie) si se adreseaza celor ce vor sa-si transforme pasiunea de a desena intr-o sursa suplimentara de venit.

ROPO-illustration-boot-camp-351x185

Pe langa dezvoltarea unor competente tehnice in ilustratie traditionala si digitala, participantii vor dobandi notiuni de time management, organizare, marketing, promovare, vanzare si negociere cu clientii, toate aceste abilitati fiind indispensabile in construirea unui business creativ.

Programul include 4 module de curs, organizate pe nivele ascendente de complexitate:

1. Bazele Ilustratiei

2. Digital Illustration: Cartoon Character Design

3. Concept Art: Character Design for Games & Films

4. Illustration Mentorship: The Practical Guideline

Biletele se vand exclusiv online, la adresa: https://www.artivist.ro/illustration-boot-camp/. Modulele se pot achizitiona si separat, insa pentru cei care achizitioneaza programul complet se ofera o reducere de 450lei.

Lansata în 2016, odata cu organizarea primei editii a conferintei ”Traiesc din Arta. Mit sau realitate?”, Artivist este o platforma educationala alternativa ce organizeaza cursuri, ateliere, conferinte si evenimente ce graviteaza in jurul domeniilor creative. Misiunea Artivist este aceea de a oferi oamenilor posibilitatea de a-si dezvolta noi competente, cu scopul de a fi valorificate si monetizate in industria creativa din Romania.

Afla mai multe informatii pe website (https://www.artivist.ro/) sau Facebook (https://www.facebook.com/artivistmovement/).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.