S-a lansat Centrul Public al Fundatiei Soros Bucuresti, spatiu alternativ de lectura, un centru interactiv de informare si invatare

0

Centrul Public al Fundatiei Soros este un spatiu alternativ de lectura, un centru interactiv de informare si invatare, dar si un loc de socializare.

Alaturi de carti din domeniul stiintelor sociale, pe rafturile bibliotecii noastre, veti gasi de fiecare data ultimul numar al revistelor Foreign Affairs, The Economist, Time sau Nouvel Observateur. Nu lipsesc nici bazele de date academice ori internetul.

Cat priveste activitatile Centrului Public, acestea au un caracter educational, civic. Imbogatim canonul literar printr-un Cerc de lecturi Suplimentare, incurajam implicarea tinerilor prin Simulari de audieri publice si printr-o Scoala de activism.

Iar cand vrem sa ne relaxam, ne uitam la filme, ne intrecem la jocuri de societate, ori stam de vorba la un ceai cald. Din partea casei!

 

 

Fundația Soros România

Str. Căderea Bastiliei, Nr. 33, Sector 1, București

Tel: 021/ 212121101/02, 0762624207

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează