S-a declanșat lupta împotriva sedentarismului în școlile din București

0

La început de primavara, Moty Dance School a lansat o campanie de responsabilizare social, ce are drept scop “lupta împotriva sedentarismului la copii” și care urmează să fie implementată în Instituțiile de Învățământ din București.

2 (1)

Misiunea campaniei este de a le stârni apetitul copiilor spre activități fizice si artistice. Campania conține atât o parte teoretică în cadrul căreia specialiștii de la Moty Dance le vor povesti copiilor despre importanța si beneficiile dansului, cât și o parte practică, în cadrul căreia elevii vor putea participa la ore demonstrative de dans.

Problema atinsă de această campanie, sedentarismul, reprezintă un factor major de risc în dezvoltarea bolilor coronariene, obezităţii, hipertensiunii arteriale și a diabetului. Exerciţiul fizic în copilărie previne apariția acestor boli si aduce o serie de beneficii fizice, psihologice şi sociale extrem de importante în dezvoltarea şi maturizarea viitorilor adulţi.
Echipa de instructori de la școala de dans Moty Dance sunt gata să lupte cu această problemă și să îi îndrume pe elevi spre un stil de viață sănătos.

Mai multe detalii despre campanie, gasiți pe site-ul www.dansatori.ro și pe Facebook:”Motivat să Dansez”!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează