Rulada cu gem a fost inventată în Hong Kong?!

0

Rulada cu gem

Proveniența acestei rulade este mult disputată – unele surse susțin, de exemplu, că produsul a fost inventat în Hong Kong. Denumirile sale multiple – „Swiss-roll” (SUA), „rullturta” (Suedia), „Bolo Gulung” (Indonesia) sau „gateau rouler” (Franța) – arată că este un produs apreciat în toată lumea.

La rulada noastră folosim un singur afânător: aerul. Este nevoie de experiență și exactitate, pentru ca rulada să iasă așa de pufoasă, dar calea naturală este întotdeauna cea mai bună.

Pentru a gusta pufoasa ruladă cu gem, vă așteptăm cu drag la Concordia Bakery – noua cafenea-concept* din zona piața Victoriei, la parterul clădirii Premium Plaza, București.

* Concordia Bakery este un nou model de business social, prin care toate fondurile obținute din vânzarea produselor susțin formarea profesională, în cadrul atelierului de brutărie, a tinerilor proveniți din medii defavorizate.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează