Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rugby Club Antonio Jr. face fericiți în acest weekend peste 630 de copii

0

În weekend-ul 17 – 18 decembrie 2016, Rugby Club Antonio Jr. organizează două turnee ce vor face sărbărorile mai frumoase pentru 630 de copii din București și țară.

Sâmbătă, 17 decembrie 2016, Rugby Club Antonio Jr. în parteneriat cu Carrefour vă așteaptă la cea de-a IV ediție a Cupei “Moș Crăciun Carrefour”, începând cu ora 10.00, în Complexul Sportiv Studențesc TEI. Turneul are ca obiectiv încurajarea tinerilor să renunțe la tablete, telefone și să facă sport. În acest an, cu ajutorul Carrefour, Moș Crăciun ajunge la aceștia, îi felicită pentru munca și efortul lor și îi răsplatește cu 600 de pachete care le vor face sărbătorile mai frumoase.

c

“Competiția care la prima ediție a adunat 200 de copiii, în al doilea an 350, al treilea an 450, iar acum peste 600 de copii reprezintă motivul pentru care organizăm de 4 ani acest eveniment. Într-un cadru bine organizat, copiii adoră să vină la rugby, iar acest sport minunat îi ajută să se dezvolte frumos, să învețe ce înseamnă munca în echipă, limitele, regulile și responsabilitățile. Încurajăm cât mai mulți părinți să îi aducă pe cei mici la rugby și noi garantăm că nu vor regreta alegerea făcută.” a declarat Antonio Dumitru, Președinte și Antrenor la Rugby Club Antonio Jr.

Turneul reunește 16 cluburi din București și țară, 26 de echipe din 4 categorii de vârstă și 600 de copii care se vor lupta pentru a ridica deasupra capului cupa ultimei compeții din acest an. Susține rugby-ul românesc și vino sâmbătă la Cupa “Moș Crăciun Carrefour”, începând cu ora 10.00, în Complexul Sportiv Studențesc TEI.

Duminică, 18 decembrie, Rugby Club Antonio Jr. vă invită la “Eveniment caritabil” ajuns la cea de-a III a editie. Dupa ce la prima ediție au strâns fonduri pentru încălzirea unor camine de copii încercați de soartă, iar la cea de-a doua au oferit acoperiș unei familii rămase chiar de sărbători fără casă, anul acesta Rugby Club Antonio Jr. realizează din nou lucruri frumoase. În 2016, donațiile strânse în urma evenimentului vor fi redirecționate către copii din cadrul clubului, care provin din familii cu situații

financiare dificile. Donațiile sunt binevenite și pot să fie făcute în bani sau în obiecte electrocasnice, mobilier, saltele, îmbrăcăminte și încălțăminte.

Cauzei clubului și echipei GFP Rugby Club s-au alăturat echipele Sportul Studențesc, Arlechinii București și Rechinii CT.

Vă invităm să vă petreceți weekend-ul alături de noi și să facem împreună căt mai mulți copii fericiți!

Rugby Club Antonio Jr. este un club destinat formării de noi talente, prin selecționarea, pregătirea și promovarea copiilor ca sportivi, promovarea sportului, organizarea și administrarea de activități sportive, practicarea acestora de către membrii săi și participarea lor la activități și competiții sportive.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti pe: https://www.facebook.com/events/38981 si https://www.facebook.com/events/204068626716059

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.