RotarART 4×4

0

 RotarART 4×4

-ediţia a III-a-

Rotaract Triumph prezintă RotarART 4×4, la Teatrul Elisabeta (Blv. Elisabeta, nr.45), începând cu ora. 17.30, intrare liberă.

1795482_823296101062511_4756980348824212241_n

Rotaract Triumph București organizeazã sâmbătă, 29 noiembrie, începând cu ora 17.30 la Teatrul Elisabeta (Blv. Regina Elisabeta, nr. 45) ediţia a III-a a RotarART 4×4. RotarART 4×4 este un proiect cultural naţional care se adresează atât comunităţii creative, cât şi publicului larg din România, având ca scop promovarea a 4 artişti aflaţi la debutul carierei, reprezentanţi ai 4 arii culturale diferite: teatru, literatură, muzică, arte platice, provenind din 4 oraşe: Iaşi, Timişoara, Bucureşti, Cluj-Napoca.

Anul acesta, RotarART 4×4 îi scoate la lumină pe: Andrei Argaetic, – pictor, ilustrator, deţinător de lucrări comisionate de Red Bull, Ubisoft, Bunătărie, Aviziero, Tatiana Grigore- premiată la competiţii interne şi internaţionale pentru actorie, Ada Vizman- maestră a pianului, Mihaela Oprea- pasionată de literatură, premiată pentru poeziile creaţie proprie. Programul evenimentului cuprinde: “La un pop`a a fost un câine” de Tatiana Grigore, proiecţie recital pian și contrabass interpretează Ada Vizman și Számtartó Zsolt, Timişoara, Poezie- Mihaela Oprea, Cluj-Napoca,

Expoziţie personală: “Rădăcini”, Andrei Argaetic, Bucureşti.

Proiect organizat de: Rotaract Triumph Bucureşti, Rotaract Cluj-Napoca, Rotaract Timişoara, Rotaract Iaşi Curtea Domnească.

Cu sprijinul: Teatrul Elisabeta, Rotary Triumph Bucureşti, Licorna Winehouse, PepsiCo

Despre noi:

Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.

Despre artişti:

Andrei Argaetic – București

București, orașul artelor plastice în anul 2014, va fi reprezentat de către Andrei Argaetic.

Pictor, biciclist și ilustrator, uneori curator. Argaetic pedalează constant între ilustrațiile pentru agenții de publicitate, lucrările comisionate de diverse companii (Red Bull, Ubisoft, Unicredit,

Dunhill, Bunatarie, Aviziero etc) și experimentele artistice personale. A organizat prima expoziție colectivă de mobilier pictat din România (Ebenist Maler – Noaptea Albă a Galeriilor) când avea doar 20 de ani. Este mereu pe șa cu geanta plină de pensule și schițe, deseori nedormit, dar plin de entuziasm.

Mihaela Oprea – Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, orașul literaturii în anul 2014, va fi reprezentat de către Mihaela Oprea.

Mihaela Oprea s-a născut în data de 7 iunie 1993, la Deva, județul Hunedoara. Are 20 de ani și a început să scrie la vârsta de 15 ani, când, fără gânduri foarte serioase, umplea caiete de rânduri și poezii. Pasiunea pentru scris o căpătase odată cu pasiunea pentru limba română, o moștenire de familie. Compunea texte și orice lucru din jurul ei îi stârnea imaginația, încât era dispusă să îl aștearnă pe o foaie de hârtie oricând. A participat la Olimpiade de Limba Română, concursuri de creație, dar și la sesiuni de comunicări, în județul Hunedoara, reprezentând Colegiul Național

„Avram Iancu” din Brad. S-a făcut remarcată prin premiile obținute la aceste concursuri, care au ambiționat-o să își dezvolte pasiunea pentru scris și în prezent, studentă fiind la Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în anul III. Aici studiază limba română ca limbă principală și își cultivează în continuare iubirea pentru poezie și creație, cu sprijinul profesorilor săi.

Ada Vizman și Számtartó Zsolt – Timișoara

Timișoara, orașul muzicii în anul 2014, va fi reprezentat către Ada Vizman și Számtartó Zsolt.

Ada Vizman și Számtartó Zsolt au început să cânte împreună în anul 2012, fiind studenți la

Facultatea de Muzică din Timișoara. Colaborarea dintre ei a început ca un experiment, având ca scop fuziunea dintre pian și contrabas, două instrumente atât de rar întâlnite împreună. Experimentul s-a concretizat în momentul în care au început să lucreze la integrala sonatelor pentru contrabas și pian de Adolf Misek, lucrări care reprezintă o dovadă sonoră pentru cât de bine se completează aceste două instrumente unul pe celălalt

Tatiana Grigore – Iași

Iași, orașul dramaturgiei în anul 2014, va fi reprezentat către Tatiana Grigore.

Andreea Tatiana Grigore este studentă în anul III la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Arte „George Enescu”, fiind absolventă a Colegiului Național de Arte din Iași.Tatiana a făcut cunoștință cu actoria chiar în orașul natal, Huși, în perioada liceului, debutând cu rolul principal în piesa “Love 4 all” de Robert de Luxa, în regia lui Nicolae Ionescu.

Realizările ei cuprind, printre altele: Premiul I la Olimpiada Națională de Teatru, secțiunea individual (Timișoara, 2011); premiul al III-lea la Festivalul Internațional al Educației (San Remo, Italia, 2009) și premiul anual de excelență acordat de UAGE Iași (septembrie, 2013).

Activitatea sa teatrală s-a concretizat prin numeroase colaborări la instituții culturale precum Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași sau Opera Națională Română Iași.

În afara scenei, Tatiana este pasionată de organizarea workshopurilor pentru copiii interesați de arta actorului și practică înotul ca recreație sportivă.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.