RotarART 4×4, proiect pentru promovarea artiștilor aflaţi la debutul carierei

0

Rotaract Triumph prezintă RotarART 4X4, la Centrul Național de Artă “Tinerimea Română, începând cu ora 13.00, spectacol cu intrare liberă.

Rotaract Triumph București organizeazã sâmbătă, 27 iunie 2015, începând cu ora 13.00 la Centrul Național de Artă “Tinerimea Română” (Str. Gutenberg nr. 19) ediţia a IV-a a RotarART 4×4, spectacol cu intrare liberă.

RotarART 4×4 este un proiect cultural naţional care se adresează atât comunităţii creative, cât şi publicului larg din România, având ca scop promovarea artiștilor aflaţi la debutul carierei, provenind din 4 oraşe culturale: Iaşi, Timişoara, Bucureşti, Cluj-Napoca și reprezentând 4 domenii artistice: teatru, arte plastice, muzică și literatură.

Afis RotarART 4X4

Pe scena Centrului Național de Artă “Tinerimea Română” vor urca 4 tineri talentați, care vor surprinde sincretismul celor 4 arte: Adriana Gabrian – violonistă, premiată la concursuri naționale și internaționale, Alex Condrache – doctorand la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, prozator, Ioana Ladoș – pasionată de actorie, prezentă la numeroase festivaluri de teatru și Ioana Adelina Boroș, deținătoare a numeroase premii obținute la competiții de arte vizuale.

 

Programul evenimentului cuprinde: Moment proză scurtă “Daca li se pare sec, să dea un semn” de Alex Condrache, “Înaintea gustării de dimineață”-Eugene O’Neill”, moment susținut de Ioana Ladoș, “Poème – Chausson”, interpretat de Adriana Gabrian și expoziția “Trend” a Adelinei Boroș.

Pentru detalii, urmăriți-ne pe Facebook, pe pagina Rotaract Triumph București sau contactați-ne la:

Andreea Tanislav

 

(Project Manager)

Telefon:0722.156.772 Email: andreea.tanislav@rotaract.ro

 

Proiect organizat de: Rotaract Triumph Bucureşti, Rotaract Cluj-Napoca, Rotaract Timişoara, Rotaract Iaşi Curtea Domneasc.

Partener Principal: Centrul Național de Artă “Tinerimea Română

Parteneri: Leonidas – CiocolataBelgiana.ro, Florăriile Magnolia, Bucur’s Shelter Hostel, Rotary Triumph București, Sherban Lupu Violin Masterclass, PictorShop, Aurelia Vișinescu Vinuri, Societatesicultura, Orașul Meu, Gratuitor.ro, România Pozitivă

Despre noi:

Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.

http://rotaracttriumph.ro/

https://www.facebook.com/rotaracttriumph.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează