RotarART 4×4, proiect pentru promovarea artiștilor aflaţi la debutul carierei

0

Rotaract Triumph prezintă RotarART 4X4, la Centrul Național de Artă “Tinerimea Română, începând cu ora 13.00, spectacol cu intrare liberă.

Rotaract Triumph București organizeazã sâmbătă, 27 iunie 2015, începând cu ora 13.00 la Centrul Național de Artă “Tinerimea Română” (Str. Gutenberg nr. 19) ediţia a IV-a a RotarART 4×4, spectacol cu intrare liberă.

RotarART 4×4 este un proiect cultural naţional care se adresează atât comunităţii creative, cât şi publicului larg din România, având ca scop promovarea artiștilor aflaţi la debutul carierei, provenind din 4 oraşe culturale: Iaşi, Timişoara, Bucureşti, Cluj-Napoca și reprezentând 4 domenii artistice: teatru, arte plastice, muzică și literatură.

Afis RotarART 4X4

Pe scena Centrului Național de Artă “Tinerimea Română” vor urca 4 tineri talentați, care vor surprinde sincretismul celor 4 arte: Adriana Gabrian – violonistă, premiată la concursuri naționale și internaționale, Alex Condrache – doctorand la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, prozator, Ioana Ladoș – pasionată de actorie, prezentă la numeroase festivaluri de teatru și Ioana Adelina Boroș, deținătoare a numeroase premii obținute la competiții de arte vizuale.

 

Programul evenimentului cuprinde: Moment proză scurtă “Daca li se pare sec, să dea un semn” de Alex Condrache, “Înaintea gustării de dimineață”-Eugene O’Neill”, moment susținut de Ioana Ladoș, “Poème – Chausson”, interpretat de Adriana Gabrian și expoziția “Trend” a Adelinei Boroș.

Pentru detalii, urmăriți-ne pe Facebook, pe pagina Rotaract Triumph București sau contactați-ne la:

Andreea Tanislav

 

(Project Manager)

Telefon:0722.156.772 Email: andreea.tanislav@rotaract.ro

 

Proiect organizat de: Rotaract Triumph Bucureşti, Rotaract Cluj-Napoca, Rotaract Timişoara, Rotaract Iaşi Curtea Domneasc.

Partener Principal: Centrul Național de Artă “Tinerimea Română

Parteneri: Leonidas – CiocolataBelgiana.ro, Florăriile Magnolia, Bucur’s Shelter Hostel, Rotary Triumph București, Sherban Lupu Violin Masterclass, PictorShop, Aurelia Vișinescu Vinuri, Societatesicultura, Orașul Meu, Gratuitor.ro, România Pozitivă

Despre noi:

Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.

http://rotaracttriumph.ro/

https://www.facebook.com/rotaracttriumph.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează