Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ROSAL echipeaza voluntarii din Bucuresti, Maramures, si Prahova pentru actiunea Let’s Do It, Romania! de pe 12 mai

0

Dupa ce in 2011 a fost una dintre companiile cu cea mai mare sustinere a proiectului Let’s Do It, Romania, compania Rosal a hotarat ca si in 2012 sa se alature initiativei Let’s Do It, Romania! Astfel, reprezentantii ROSAL au decis sa sustina judetele Bucuresti/Ilfov, Maramures si Prahova cu toate materialele de care voluntarii au nevoie pentru buna desfasurare a actiunii  ce va avea loc sambata 12 mai incepand cu ora 9.00.

Peste 46 000 de saci si 23 000 de manusi se indreapta in aceste zile spre cele 3 judete, urmand a fi distribuite  la punctele de inregistrare prestabilite de catre echipele de organizare locala.

“Acest parteneriat a devenit traditie pentru noi. Am gasit in ROSAL un partener de incredere pentru actiunile noastre si dorim sa multumim pentru acest lucru. Ca si anul trecut speram sa asiguram voluntarilor din ziua de curatenie tot suportul logistic necesar pentru desfasurarea in bune conditii a zilei de curatenie nationala. Impreuna putem contribui printr-un gest mic la o actiune complexa cum este Let’s Do It, Romania!.” au declarat reprezentantii proiectului Let’s do it, Romania!.

Pentru a evidentia  parteneriatul intre Let’s do it, Romania! si ROSAL, directorul de marketing si comunicare al companiei, Georgiana Stanciu, va participa la actiunea de curatenie de sambata alaturi de echipa Let’s do it, Bucuresti impreuna cu alti colegi ai sai care vor merge in Prahova si Maramures.

“Constienti de necesitatea acestui proiect, ne implicam si anul acesta in Let’s do it Romania cu aceeasi dorinta de a ajuta si a forma cea mai mare echipa de voluntari dedicati unui scop minunat, acela de a face curatenei in mediul in care traim. “We do it for Romania” si in 2012 ca si in anul precedent si cu siguranta nu ne vom opri aici cu astfel de actiuni pentru ca ROSAL este compania care a fost creata pentru protectia mediului.” a subliniat Georgiana Stanciu.

Intalnirile cu voluntarii si liderii de echipa vor avea loc in fiecare localitate din judet in fata Primariei, a institutiei de invatamant sau a altor puncte de inregistrare sambata 12 mai la ora 8.00. Ulterior inregistrarii fiecarei echipe pe tabele si alocarea resurselor de saci si manusi necesare, fiecare grup va porni spre zona de curatenie din localitatea din care ei fac parte.

Despre autor

avatar

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In cele 3 editii organizate pana in prezent, peste 600 000 de voluntari au participat in Ziua de Curatenie Nationala. Mai multe informatii pe www.letsdoitromania.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.